Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van csúnya (férfi, női) nemi szerv? Ha igen, mitől az?
23:45
Mielőtt férjhez mentem aránylag sok kapcsolatom volt. Egy éjszakásnak hívhatnám, ha nem nappal történt volna a többsége. Szóval egy vagy néhány alkalommal voltam együtt a pasival. Persze mindegyiket ismertem régen, nem feküdtem le akárkivel. Eleinte nem is érdekeltek a fütyik, szemérmesen és tapasztalatlanul hagytam magam megdugni, többnyire nem sok sikert értek el gyorstüzelő ismerőseim. Kb. az ötödik kapcsolatomnál éreztem a különbséget. Érdekelni kezdett milyen eltérések vannak az egyes szerszámok között, hát ettől kezdve alaposan megnéztem mindegyiket. Nos elmondhatom, többségében nem szépek. Nem undorítóak, de nem szépek. A szép fütyi egyenes, aránylag vastag, (5 cm körüli átmérőjű), ha feláll rózsaszínű, fényes, telt a makkja. A girbegurbák, hegyes, aszott makkúak nem szépek. Még annyit, hogy nekem az aktusnál is számít, hogy ne legyen nagyon görbe.
KÖszi mindkettőtök válaszát, de akkor fiúban, lányba is van egyáránt "nem tetszés", de sztem inkább fiúk esetében jellemzőbb ez, lányok felé.
Engem idáig nem foglalkoztatott, h h néz ki, vmiért számomra ez nem volt lényeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!