Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van csúnya (férfi, női) nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van csúnya (férfi, női) nemi szerv? Ha igen, mitől az?

Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 17:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%
Egy nőgyógyász tudna mesélni. Ha például meg kel kérnie a kuncsaftot, hogy fingjon már,had legyen valami tájékozódási pontja.
2011. márc. 14. 18:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Na ja, péniszre valóban nem szokták mondani, hogy csúnya. Azt, hogy kicsi esetleg, viszont annál gyakrabban...
2011. márc. 14. 18:20
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Igényesebbek a férfiak...hahhahha.

Mégis milyen összefüggés van az igényesség és a között, hogy valakinek például kilógó kisajkai vannak? Ezzel együtt születik az ember, nem tehet róla, hogy milyen ott lent.

A nőktől miért nem hallottam még soha, hogy fúúúj, ez a pénisz milyen csúnya? Mert leszarják, hogy milyen, nem ez a fontos, nincs olyan, hogy csúnya, szép, akármilyen. Ez van, és kész.

Kérdeznék egyet a "káposztás-válaszolótól":

Mondjuk megtetszik neked egy lány. Megszereted, eljön az első alkalom, meglátod ott lent, és lám lám, neki pont "káposztás". Mit csinálsz? Elmenekülsz, hogy neked ilyen nem kell?

2011. márc. 14. 18:23
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
én még nem láttam igazán csúnyát egyikből sem
2011. márc. 14. 18:27
 15/22 anonim ***** válasza:
87%

Én egyszer láttam egy SZÁMOMRA csúnya péniszt... Egyszerűen nem tetszettek rajta az ívek... Olyan gomba-vége volt, vagy nem tudom. De ez nem akadályozott meg semmiben. :P

19/N

2011. márc. 14. 18:33
 16/22 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:23

Nagyon igazad van, én se nagyon értettem, h jön ide az igényesség fogalma.

2011. márc. 14. 18:56
 17/22 A kérdező kommentje:
Talán pont az ilyen és hasonló intelligenciájú, és felfogású emberektől eredeztethető, hogy létezik ilyesfajta megítélés, h van csúnya micsoda.:D
2011. márc. 14. 18:58
 18/22 anonim ***** válasza:
83%
Láttam már pár fütyit. A többség girbegurba. Kevés az igazán szép. Szóval van csúnya bőven. Gondolom punciból is de ebben nem vagyok szakértő.
2011. márc. 14. 23:04
 19/22 anonim ***** válasza:
76%
Van, de jellemzöen ami az egyiknek számára fujjjj de ocsmány, a másiknak számára olyan gyönyörü! Ld. nagyon kilogo szeméremajkak, nagy csiklo stb. Szerintem csak az ápolatlan, vagy betegség miatt megváltozott, deformálodott lehet csunya. Szerintem a korral járo változásoktol nem lesz csunya, csak más.
2011. márc. 22. 19:15
 20/22 anonim ***** válasza:

Ez erdekes kerdes!

En mint fiu azt mondom, hogy sosem gondoltam meg ugy a noi nemi szervre, hogy az csunya is lehet! Ha mondjuk latok egy szep lanyt sosem gondolok arra, hogy vajon milyen formaju/alaku/kinezetu lehet az a bizonyos testresze. Viszont teny, hogy az utobbi idoben sokak szamara nagy divat lett kritizalni a punci kinezetet, meg ilyen idiota elnevezeseket is kitalaltak ra (kaposzta, vagy salata, meg ilyen baromsagok)! (zarojelben megjegyzem, hogy szerintem egyebkent nem kis szerepe van az internetnek abban, hogy az effele hulyesegek egyre jobban es gyorsabban terjednek a fiatalok koreben)

Az viszont erdekelne, hogy a lanyok milyen szempontok alapjan mondanak azt egy peniszre, hogy az csunya...meret alapjan? hogy mondjuk tul rovid? vagy tul vekony? esetleg forma alapjan? vagy gorbeseg??

2011. márc. 22. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!