Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Piszoár fóbia? Nem tudom másnak problémát jelent e, de számomra az elválasztófal nélküli piszoárok szóba sem jöhetnek. Más is van így?
Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 16:03
11/20 A kérdező kommentje:
Nekem még néha akaratlan merevedésem is van, ami nagyon égő!
2011. márc. 14. 20:39
12/20 anonim válasza:
hát nemtom nekem nincs nagy farkam de simán odaállok piszoárho vizelek és jövök. nem azért megyek h a szomszédét nézzem hameg valaki az enyémet nézi hát mit bánom ugyse kapja meg:D szoval ez egyszerű szégyellőség
13/20 A kérdező kommentje:
Mi van ha nem tudsz ott és utánna kell bemenned a WC-be? Elég égő, nem?
2011. márc. 15. 11:20
14/20 anonim válasza:
Miért ne tudna ott? Ha ott nem tud akkor a wc-ben sem fog.
15/20 anonim válasza:
Engem meg az zavar, hogy minden piszoárfóbiás idióta bemegy a fülkékbe, összehugyozza még a plafont is, miközben kint mind a 10 db piszoár üres. Szarjak a piszoárba?
16/20 anonim válasza:
Nő vagyok, de ezt sose értettem. Nem tudnék kommunában pisilni.
17/20 anonim válasza:
engem nem szokott érdekelni.ha nagyon kell akkor nem érdekel.akkor szokott zavarni ha kapufa vagyok és nem is biztos,h kell pisálni.az az egő kicsit amikor 2 percig ott állsz,húzogatod,és nem jön ki semmi.
18/20 anonim válasza:
Nekem ezzel semmi bajom, pisálni megyek és nem parázni. Ha középen van hely, akkor oda. Hülye előítéletesség, hogy aki ott hugyál, az buzeráns.
19/20 anonim válasza:
vki azt írta hogy ha a piszoárba nem megy akkor a wc-én se fog menni.ez nem igaz,lehet hogy azért nem megy neki mert emberek elött nem bír és csak zárt helyen bír!és télleg ciki ha már 2 perce lógatod a far*ad és utána hugy nélkül bemész a wc-be!ez nem szégyenlőség mert nekem is ez van és én nem bánom ha nézik a far*am hagy nézzék ha b**ik akkor meg fejberugom őket!
20/20 anonim válasza:
én igen
Mellékesen
Egy játék a piszoár etiketröl.kattintani kell arra wcre amelyikhez álnál egy ilyen helyzetben vicces:) ajánlom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!