Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Piszoár fóbia? Nem tudom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Piszoár fóbia? Nem tudom másnak problémát jelent e, de számomra az elválasztófal nélküli piszoárok szóba sem jöhetnek. Más is van így?

Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 16:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, kivéve ha nincs ott senki, egyébként homokos dolognak tartom.
2011. márc. 14. 16:05
 2/20 A kérdező kommentje:
Mindig el is gondolkozok rajta, hogy vajon miért csinálhatják így egyáltalán, ki használja?
2011. márc. 14. 16:08
 3/20 anonim ***** válasza:
engem zavar is nem azért mert meglátom a másiknak a f*szát hanem mert én csak egyedül tudok és ha nem jönne ki akkor meg hülyén néznek rám!
2011. márc. 14. 16:09
 4/20 anonim ***** válasza:

Nem a piszoártól parázol, hanem attól, hogy már meglátja a farkad. Ez szégyenlősség.

De mindig kell lennie rendes WC-nek is...

2011. márc. 14. 16:15
 5/20 anonim ***** válasza:

Jajj bakker, pont mindenki letojja a farkatokat, csak vizelni akar aki odamegy, de ha megnézed, mindig kihagynak az emberek egymás mellett 1-1 helyet, sőt ha csa ketten használják őket, akkor valószínűleg az egyik a bal a másik a jobb szélén lesz, tehát nagyon nem is tudnák egymást látni. (Van is egy olyan íratlan szabály, hogy vagy előre nézel vagy felfele ha piszoárt használsz.)

Amúgy én is ismerek olyanokat akiket puskával se lehetne arra kényszeríteni, hogy belepisiljanak.

2011. márc. 14. 16:15
 6/20 anonim ***** válasza:
Engem is zavar, foleg azert mert lankadtan eleg picire osszemegy az a bizonyos testreszem, ugyhogy nem szivesen teszem kozszemlere! Igy amikor csak lehet, a fulket valasztom!
2011. márc. 14. 16:20
 7/20 anonim ***** válasza:
Igen, engem is zavar, nem értem miért kellett így megcsinálni.. melegeknél még talán nem zavaró, de engem zavar, hogy ha a másik ott van mellettem, nekem olyankor nem megy, egyszerűen zavaró és ......
2011. márc. 14. 16:43
 8/20 anonim ***** válasza:
egyik osztálytársam is ilyen, szegény, mindig kiröhögik. de azért rossz lehet! :D
2011. márc. 14. 17:33
 9/20 anonim ***** válasza:
Engem az nem zavar, hogy esetleg megláthatják a farkamat. Előveszem a nadrágból gond nélkül. Viszont ha körülöttem mászkálnak, beszélgetnek, akkor nem tudok elkezdeni vizelni, nem tudom elernyeszteni azt az izmot, ami a hólyagot zárja. Úgyhogy én ezért utálom a piszoárokat, és megyek mindig a fülkékbe. :S
2011. márc. 14. 18:30
 10/20 anonim ***** válasza:
Én nem tudok úgy pisálni ha más is ott van vagy figyel úgyhogy a wc-t használom inkább.
2011. márc. 14. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!