Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális dolog, hogy 29 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, hogy 29 éves érett férfiként egy 17 éves fiatal hölgyre bukok?

Figyelt kérdés

Felizgat szexuálisan, a gondolataim a nap 24 órájában köré fonódnak szexuálisan és más értelemben is.

Személyesen nem ismerem(még), nagyon sokat beszélünk, nem csak egy szexpartnert látok benne. Normális ez?

2011. márc. 14. 12:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem olyan tipikus mai tini :)) Ritkán bulizik, akkor sem hulla részegen, nem cigizik, semmi ilyesmi. :))
2011. márc. 14. 12:47
 12/20 anonim ***** válasza:

12:36 vagyok.

Azt mondták rám, hogy én is érettebb voltam a koromnál gondolkodásilag, világnézetileg, én sem cigizem, nem iszom, de ahhoz képest mégis rengeteget változtam. Nem lettem rosszabb vagy jobb, csak más. És főleg ez is lett egy csomó konfliktus forrása. 30 fölött is változik az ember, de nem olyan sebességgel és mértékben, mint tizen-huszonévesen. Ebbe sem árt belegondolni.

2011. márc. 14. 12:53
 13/20 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok ezekkel. :-)))))))))) Viszont teljesen megad mindent, kérés és bármi "megszólás" nélkül, amire csak szükségem van, Ő a tökéletes számomra mindent úgy lát ahogyan én, valóban érett.
2011. márc. 14. 13:03
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem Te már ezt eldöntötted... :)
2011. márc. 14. 13:10
 15/20 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, szeretem őt. :-))))
2011. márc. 14. 13:13
 16/20 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem nem oké. Ő mg bőven iskolába jár, neked már lassan a házasságon és gyerekeken fog járni az eszed. Ő tanul, te dolgozol, neki még bőven vihogós, sulis élményei vannak,te pedig már a nagybetűs életben élsz. Ha ő 25 lenne, te pedig 37, nem lenne gond,de ebben a felállásban nagyobb a szakadék. Rengeteget változik egy ember ebben a korban, én tényleg érett voltam 17 évesen, de ahogy teltek az évek és végignézek a mostani 17-18 éveseken meg visszagondolok magamra, ég és a föld, pedig sosem voltam éretlen és buta sem.
2011. márc. 14. 13:51
 17/20 anaesthesia válasza:
Ugyebar ha nem talalkoztatok meg szemelyesen ,gondolom neten tortent az ismerkedes.. ha o is ennyire komolyan gondolja mint te ,es velemenyed szerint megvan a kozos hang koztetek ,akkor nem lehet problema a kor..:) Azert engedj meg egy kerdest ..ugyebar a munkat leszamitva ,egy varosban eltek ,nem tavkapcsolatrol lenne szo..?
2011. márc. 15. 09:50
 18/20 A kérdező kommentje:
Röpke 100 km-ről lenne szó, ezt bármikor megtenném érte, elég gyorsan :-)))))
2011. márc. 15. 11:42
 19/20 Eniii válasza:
Úgy látom megfontolt férfi vagy, és nincs abban semmi, ha egy tőled sokkal fiatalabb lánnyal szeretnél komoly kapcsolatot kialakítani. Ha a lány is szeretné, akkor ne gondolkodjatok, hanem szépen lassan alakítsátok úgy a dolgokat, hogy együtt legyetek. :) A kor NEM számít, ez tapasztalat. Sok sikert! :)
2012. jún. 26. 19:46
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de azóta már nem vagyunk beszélőviszonyban sajnos.
2012. jún. 26. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!