Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális dolog, hogy 29 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, hogy 29 éves érett férfiként egy 17 éves fiatal hölgyre bukok?

Figyelt kérdés

Felizgat szexuálisan, a gondolataim a nap 24 órájában köré fonódnak szexuálisan és más értelemben is.

Személyesen nem ismerem(még), nagyon sokat beszélünk, nem csak egy szexpartnert látok benne. Normális ez?

2011. márc. 14. 12:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

háát nem tudom hogy normálisnak számit-e,DE!ha ő is ilyen erős vonzalmat érez irántad,MÁR NEM SZŰZ,és mindketten akarjátok akkor hajrá.és ne érdekeljen titeket mások vélemyénye.

sok sikert!:)

2011. márc. 14. 12:19
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Éppen lehetne normális is, csak az ütötte meg a szemem, hogy a szexualitást hoztad előtérbe. Ne az legyen a legfontosabb, hogy ilyen téren megmozgat-e, viszont ha szeretnél tőle valami többet, készülj fel rá, hogy a szüleinek is lesz ehhez néhány keresetlen szava... Szerintem kicsit fiatal még hozzád, de ezt neked/nektek kell eldönteni! 20/L
2011. márc. 14. 12:20
 3/20 anonim ***** válasza:
49%

ha a lány 20 éves lenne, akkor hajrá, de egy 17 éves kamaszlány? ha össze is jönne nagy fába vágnád a fejszédet.

plusz pedofil hajlamaid vannak. fúj.

légy boldog azzal a lánnyal, ha már 20 éves lesz minimum és már kijött a kamaszkorból.

2011. márc. 14. 12:20
 4/20 anonim ***** válasza:
17%
Tesó ! tuddnék mutattni neked olyan 15-16 éves csajokat , hogy egyből szerelmes lennél ! Jobb azokat du...ni mint egy kiégett vén csirkét . :)
2011. márc. 14. 12:24
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint nem volt kamaszkorod. És most visszavágysz. Így van ez. Bár nem normális, de elfogadható.
2011. márc. 14. 12:24
 6/20 anonim ***** válasza:

Hogyhogy nem ismered személyesen?

Ez már eleve nem normális.

Persze, hogy vonz szexuálisan egy friss pipike, de elég gáz, ha egy ilyen éretlen gyereklány illik is hozzád.

Ha megismered személyesen, és rájössz, hogy mégsem az szexbaba, akinek elképzelted, éretlen a személyisége, és kiélted rajta a vágyaidat, akkor mi lesz?

Mivel ő még akkor is csak 17 éves lesz, és fülig (lehet, hogy először) szerelmes.

2011. márc. 14. 12:25
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Én 17 évesen egy 30 éves pasival jártam 4 évig. Akkor (kamaszként) normálisnak láttam a dolgot, de mikor szakítottunk, iszonyúan elgondolkodtam, hogy normális volt-e a fickó főleg a legelején, hogy egy gyerekkel leállt? És nem, nem a szex miatt, egy évig előtte csak maileztünk, mert messze lakik, és azután sem csak arról szólt a dolog.

Most 23 vagyok, de nézve a kamaszokat és magamat is akkora különbség van, hogy nem értem, 30 évesen mi lehetett a sráccal. És mi még bizonygattuk is magunknak, hogy ááá, mit számít a korkülönbség. Számít!!!!!

Ha csak szexuálisan érdekel... Keress egy érettebb nőt, és felejtsd el. Lehet, hogy a lány belemenne, de még totál gyerek, ha most nem is gondolja annak magát.

2011. márc. 14. 12:36
 8/20 anonim ***** válasza:
szerintem nem gond,én 22 évesen egy 30as nőt imádok,pedig még csak nem is beszéltem vele,:)
2011. márc. 14. 12:41
 9/20 A kérdező kommentje:

17 éves, de a korát hazuttolja, egy komolyabb beszélgetés során senki nem venné észre a korát.

Nem a szexualitást helyezem előtérbe, csak mivel a rovat címe ez, ezért került előtérbe.

Érett gondolkodású lány, minimum 24nek titulálnám.

Sokat gondolkodtam ezen, nem nincsenek pedofil hajlamaim. Pedofil az, aki éretlen lányokra bukik. Ő kifejezetten érett, mind testileg, mind szellemileg. Szeretnék vele boldog lenni, nem ellenezném a mostani kontaktust sem, viszont szeretném, ha befejezné az iskolát, mielőtt sokkal komolyabbra fordulna a kapcsolatunk. Ezt tartom a legfontosabbnak.

Volt kamaszkorom, nagyon is. Rengeteg nővel voltam együtt, több komoly barátnőm is volt, és náluk is érettebb gondolkodású, pedig a legfiatalabb 24 volt. Jobban látja a világot. Viszont szexualitás terén rajtuk is túltesz.

Azért nem ismerem személyesen, mert Németországban élek jelenleg munka miatt. Nem első számú dolog, hogy te szavaiddal élve "szexbaba" legyen.

Nem csak a szex érdekel vele, az egész lány érdekel.

Köszönöm a normális válaszokat!

2011. márc. 14. 12:43
 10/20 anonim ***** válasza:
tudod nem csodálkozok mikor a mai tinik 14 évesen kb úgy néznek ki mintha 20on évesek lennének. de még a fejük is ami szerintem gáz. de végülis te tudod. manapság úgy sem számít semmi.
2011. márc. 14. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!