Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha akkor jobban felizgulok ha egy fiú kicsit erőszakos vagy határozottabb?

a normális az relatív... én úgy vagyok az ilyesmivel, hogy amíg nem ártasz valakinek, azt csinálsz az ágyban amit csak akarsz, arra izgulsz, amire akarsz, nem számít, normális e vagy sem... van, akinek pl már az orál se normális (komolyan, épp itt olvastam pár napja)
szóval ne aggódj ilyesmin, senkinek semmi köze hozzá, másrészt igaza van az előttem szólóknak, a legtöbb lánynak ez jön be, a romantikus nyálas fszságok csak a korábbi időkből maradtak fenn, mert akkor ez volt az elvárás, és szegény hapsik még manapság is azt hiszik, h erre vágyunk :)
21/L

Normálisnak nem mondanám, inkább gyakori. Emlékszem, amikor először mesélt egy barátnőm a szexuális fantáziáiról...
Hát, én ijedtem meg, pedig nem vagyok egy ijedős típus, hogy miket kéne csinálnom vele. Aztán rá kellett jönnöm, hogy elég sok nő/lány gondolkozik így, csak sosem számol be róla.
26/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!