Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, ha akkor jobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha akkor jobban felizgulok ha egy fiú kicsit erőszakos vagy határozottabb?

Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 02:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Neeeem ez nálam is így van ;)
2011. márc. 14. 02:06
 2/14 anonim válasza:
80%
Persze. Mindenki jobban szereti az ilyen fiúkat, mint a nyámnyilákat :P
2011. márc. 14. 02:42
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

a normális az relatív... én úgy vagyok az ilyesmivel, hogy amíg nem ártasz valakinek, azt csinálsz az ágyban amit csak akarsz, arra izgulsz, amire akarsz, nem számít, normális e vagy sem... van, akinek pl már az orál se normális (komolyan, épp itt olvastam pár napja)

szóval ne aggódj ilyesmin, senkinek semmi köze hozzá, másrészt igaza van az előttem szólóknak, a legtöbb lánynak ez jön be, a romantikus nyálas fszságok csak a korábbi időkből maradtak fenn, mert akkor ez volt az elvárás, és szegény hapsik még manapság is azt hiszik, h erre vágyunk :)

21/L

2011. márc. 14. 06:46
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Normálisnak nem mondanám, inkább gyakori. Emlékszem, amikor először mesélt egy barátnőm a szexuális fantáziáiról...

Hát, én ijedtem meg, pedig nem vagyok egy ijedős típus, hogy miket kéne csinálnom vele. Aztán rá kellett jönnöm, hogy elég sok nő/lány gondolkozik így, csak sosem számol be róla.

26/F

2011. márc. 14. 11:21
 5/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :D
2011. márc. 14. 16:20
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
ja apám se egy nyámnyila és a pasim is elég kemény:D L/18
2011. márc. 16. 20:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én mikor nyíltan elmeséltem a páromnak hogy hogyan is képzelgek el vele egy estét, kicsit nagyot nézett, de neki is tetszett a dolog:) amúgy én is ilyen vagyok jobban szeretem ha nem én irányítok és vadabb egy kicsit a megszokottnál.
2011. márc. 16. 20:52
 8/14 anonim ***** válasza:
20:52 te dugsz az apaddal?:O
2011. márc. 16. 20:57
 9/14 anonim ***** válasza:
nem,azt akartam ezzel kifejezni hogy az anyám is kemény pasit választott,nem nyámnyilát!
2011. márc. 16. 21:01
 10/14 anonim ***** válasza:
ja, hogy mármint ha a barátodról van szó:-)) gondolom az azért nem jönne be ha valaki erőszakosan éjszaka a sikátorba bevinne és határozottan letépné rólad a szoknyád és a bugyid aztán pedig......:-)))))))
2011. márc. 16. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!