Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Mi lenne ebben az esetben a helyes?
Még mielőtt összejöttem a mostani barátommal, a régebbivel nagyon forró volt a kapcsolatunk. Szex minden mennyiségben, tényleg nagyon jó volt. Viszont ő ennél többet akart, párokhoz járni meg nyitott kapcsiban élni, de ez nekem nem jött be. Szakítottam vele és összejöttem a mostanimmal. Nagyon szeretem lassan 3 éve vagyunk együtt. Nemrégen bejött a képbe újra az exem és folyton azt mondogatja, hogy jöjjünk össze újra és minden másként lesz. Nem tudom, hogy jutott eszébe ez újra. Úgy érzem sajnos bizsereg bennem valami, de semmi pénzért nem hagynám el a mostanit!
Mit tegyek? Segítsetek!
ez a baj sok nővel, hogy ők sem ám az eszükkel gondolkodnak...(bizsereg már?)
Szal inkább használd az eszedet, mert könnyen hoppon maradhatsz egyedül. Ha normális (lenne) a mostani kapcsoaltod, akkor nem jár(na) ilyeneken az agyad. Semmi pénzért nem hagynád el, csak az exért. Evidens.
Gondolkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!