Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal 1hónapja járunk. Tegnap azt mesélte mennyire utálja a nagy kisajkakat. Nekem meg pont az van. Most mi legyen? (még nem látott bugyi nélkül)
Hány évesek vagytok?
Ha nagyon fiatal a srác, lehet, csak belérögzült, hogy most ez a divat, és nem gondolt bele, hogy Téged ez negatívan érint.
Azt vedd még figyelembe, hogy a gyakorlatban, pláne szerelmes pasinál az ilyenek nem mindig érvényesülnek.
Az én barátom is benyögött ilyeneket az elején, hogy nem szereti a szőrös puncit (hát fail, mert én nem borotválom), és bántja a fülét, ha egy nő hangosan élvez (ezt is bukta az én esetemben)
Végkifejlet: majdnem 1,5 éve jól megvagyunk, megszokta és megszerette a nemiszervemet olyannak, amilyen, egyáltalán nem zavarja, hogy természetes (kiderült, hogy csak a szája járt, és igazából egyik exe sem borotválta, erről ennyit :D) és a hangokat is megszerette, mert felfogta, hogy ő idézi őket elő.
Remélem, a te barátod se gondolja komolyan ezeket a beszólásait. Ha eljuttok a szexig és addigra már érzelmileg kötődni fog hozzád, valószínűleg másképp fogja látni a dolgokat.
De ha kiderül, hogy hagyott már ott emiatt valakit, szóval ha tényleg eszerint ítél meg egy nőt, akkor meg hagyd ott.
Elég nagy butaság volt így látatlanba ilyesmit mondania. Hisz fogalma sincs, h neked mit rejt a bugyid, ezért a tűzzel, és a/az (ön)bizalmaddal játszik...
Szerintem még nagyon éretlen a barátod ahhoz, hogy legyen egy igazi párkapcsolata..
23/n
A barátod elképesztően éretlen és megkockáztatom ,hogy vagy szűz vagy nagyon nagyon tapasztalatlan.
Ha ezért ott tud hagyni... akkor hidd el nekem ,hogy sokkal jobb lesz úgy neked.
Kár ,hogy nem vágtad az arcába amikor ezt mondta, hogy márpedig neked ilyen van. Akkor most mi lesz???
Tulajdonképpen szeretnék elnézést kérni az igazi Férfiak nevében akiknek van eszük és soha nem mondanának ilyet egy nőnek.
Valoban nem volt egy okos huzas a sractol, hogy ilyet mondott, ez kb. olyan, mint amikor egy lany azt mondja a baratjanak, hogy odavan a nagy meretu peniszert, a sracnak meg eppen kicsi van. El tudom kepzelni, mennyire le tudja ez lombozni az embert!
Szerintem nyugodtan felhozhatod ezt a temat elotte, probald finoman ugy alakitani a beszelgetest, hogy kideruljon, hogy ezt tenyleg komolyan gondolja-e, kepes lenne-e ezek alapjan megitelni egy lanyt, mert ha igen, akkor szavakkal szinte kifejezhetetlen, hogy milyen ember o es mennyire nem erdemes tovabb foglalkoznod vele...:D
Es az igazi lenyeg az, hogy te sose szegyelld, hogy milyen vagy odalent, nehogy mar neked kelljen emiatt szarul erezned magad! Ennyi onerzetesseg szerintem kell az embernek!
Nagyjából egyetértek az előttem szólókkal!
DE egy párkapcsolatot általában egy életre tervezünk és nem árt tisztában lenni vele,hogy leendő partnerünk vélt vagy valós hibáit hosszútávon is el tudjuk viselni a többi jó dolog mellett.
Mindenképpen meg kell ezt beszélni a sráccal!
Pl egy fingós pasit amíg tart a lila köd elviselhet egy nő, de öt év után már idegesítővé is válhat.
Még ha be is vállal így téged az a srác a szexben ez nála tudat alatt sokat le fog vonni.
A szőrös hőlgynek : egyszer borotváld le,meg fogsz lepődni,mire képes a párod!
Szerintem jelentéktelen dolgokban érdemes engedni,százszorosan kapod vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!