Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a barátommal pettingelünk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátommal pettingelünk, és rólam már lekerült a bugyi, róla viszont még nem, és elélvezett - teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de végülis érintkezik a nedve a hüvelyemmel, ha például ráülök és mozgok rajta... Léci, normális válaszokat várok!! Köszönöm :)
2010. aug. 4. 10:45
1 2
 1/15 anonim válasza:

hát persze már az vagy!!!

ja am hány éves vagy?:)

2010. aug. 4. 10:53
 2/15 anonim ***** válasza:

Nem mondod, hogy ezt komolyan kárdezed :S

Kizárt hogy bugyin keresztül teherbe ess

2010. aug. 4. 10:54
 3/15 anonim ***** válasza:
ha getymás kézzel tolta a sunidat akkor megeshet, ha ez nem fordult elő akkor nem vagy terhes
2010. aug. 4. 10:57
 4/15 A kérdező kommentje:
16 vagyok, és nincs még tapasztalatom ilyen téren.. Ezért gondoltam ha vannak itt nálam tapasztaltabbak, segítenek... Ti mindent tudtatok rögtön?? Azért kösz a válaszokat...
2010. aug. 4. 10:57
 5/15 anonim ***** válasza:
nemtudtunk mindent de ha érintkezett a sunáddal a sperma akkor va rá esély de ha csak kivülről akkor nem biztos sőt sztem nem vagy terhes!
2010. aug. 4. 10:59
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem közvetlenül beléd ment el akkor nem lehetsz az:)
2010. aug. 4. 10:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem kel felháborodni

1 anyukád felvilágosíthatott volna

2 a neten egy csomó szaekember által írt felvilágostó cikket lehet találni.

3 nőgyógyász szívesen felvilágost ha elmész hozzá

Szóval ha már nagylány vagy a szexhez akkor legyél nagylány ahhoz is hogy előtte utána nézel a dolgoknak

2010. aug. 4. 11:03
 8/15 anonim ***** válasza:
A hangsúly az ELŐTTe-n van!
2010. aug. 4. 11:05
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Rólad lekerült a bugyi - Róla viszont nem..

Bugyit hord a pasid? Nem tiszta :)))

22F

2010. aug. 4. 11:08
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyet értek az előttem szólóval!Felháborítónak tartom azt,hogy rengeteg "kiscsaj" idióta kérdéseket tesz fel,ami amúgy alapvető dolog volna,hogy tudjon róla ha már szexuális kapcsolatot létesít valakivel!Deh tudatlanul szexelnek és fogalmuk sincs a következményekkel!

Csajok higgyétek el attól nem lesztek se tovább a pasitokkal és nem is fog jobban szeretni titeket,ha szeretkeztek vele!

18/L

2010. aug. 4. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!