Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátommal pettingelünk, és rólam már lekerült a bugyi, róla viszont még nem, és elélvezett - teherbe lehet esni?
Milyen áldozat lennél már? Ha felelőtlen vagy, akkorn az a te hibád, nem áldozat vagy...
És képzeld el, mi sem tudtunk mindent. Csak nekünk volt annyi eszünk, hogy ELŐTTE nézzünk utána a dolgoknak, és csak azutánpettingeljünk meg szexeljünk. Nem értem ez manapság miért olyan marha nehéz. Nem hiszem azért, ogy ennyire hirtelen jött a dolog, hogy nem tudtál rá felkészülni.
A kérdésedre pedig: Eléggé kizártnak tartom, hogy vki így teherbe essen. De azért ha már tiszta ge*i a gatyája, ne lovagolj rajta, és akkor nem kell ilyeneken aggódnod.
"Eléggé kizártnak tartom, hogy vki így teherbe essen."
Miért írja akkor ezt mindenki, és nem azt hogy "lehetetlen"?
Nem szexeltünk, ha arra kerüla sor, tudom hogyan kell védekezni - elég sok nemkívánt terhességről hallottam már! Egyszer így alakult!! És csak megakartam nyugodni.....
Azért nem írja senki, hogy lehetetlen, mert kb. semmi sem az. Én is hallottam már elég érdekes dolgokat (orvostól).
Csak eléggé valószínűtlen. Én max akkor kezdenék el aggódni, ha késne.
Amúgy azért nem írja senki, hogy máskor legyen eszed, gondolkodj előre, és ne kelljen ilyenen feleslegesen idegelned magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!