Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátommal 1hónapja járunk....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal 1hónapja járunk. Tegnap azt mesélte mennyire utálja a nagy kisajkakat. Nekem meg pont az van. Most mi legyen? (még nem látott bugyi nélkül)

Figyelt kérdés
Szeretem, de így eszem ágába sincs levetkőzni előtte:S
2011. márc. 12. 22:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
kit erdekel? nincs olyan h csunya punci, amugyis ha mar szexre kerül a sor az az utolso amit nezni fog h "nem-e csunya neki"...
2011. márc. 12. 22:47
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Jéézusom, de béna egy pasi, már bocs:/

Egyrészt, hihetetlen, hogy ilyet mond, úgy, hogy még nem is látott, szóval nem tudhatta, hogy neked milyen.

Meg a másik, hogy mondhat egyáltalán ilyet valaki.-.-

Amúgy átérzem, mert nekem is ilyen ott lent. Sajnos vannak ilyen fiúk, férfiak. Most lehetne itt mondani, hogy jaj ugyan már, ne törődj vele, majd elfogad. Hát igen, majd elfogadja, kénytelen, ha szeret.

De mindenképp várj az első alkalommal, mikor már te is biztos vagy benne, hogy már akarod.

Szegény, elhiszem, hogy mennyire elvette ez a kedvedet:(

2011. márc. 12. 22:59
 3/17 anonim ***** válasza:
26%
ne aggódj ha tényleg utálja akkor csináljátok mindig takaró alatt sötétben és ne hagyd hogy kinyaljon. semmi probléma VAGY elfelejted hogy ezt mondta azt úgyse fog szólni.
2011. márc. 12. 23:06
 4/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, ezt remélem nem komolyan írtad:S
2011. márc. 12. 23:08
 5/17 A kérdező kommentje:
köszi az együttérzést:( tényleg nagyon szomorú vagyok miatta...nem tudom mit tegyek? nem akarok úgy majd lefeküdni vele,hogy tudom hogy nem szeretné.Szakítsak?
2011. márc. 12. 23:12
 6/17 anonim ***** válasza:
Hát ha ez minden vágyad. Bár szerintem több értelme lenne elfelejteni a dolgot, ha meglatja a puncid akkor ugy se fog tudni gondolkodni....
2011. márc. 12. 23:15
 7/17 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt? Hogy jött szóba ez a téma, pont ez?

A helyedben én várnék még az elsővel. Előbb jobban megismerném, hogy érdemes-e az egész. Olyat is csinálnék, hogy felhozom ügyesen azt a témát megint, hátha akkor csak félreértettem valamit, vagy már más a véleménye. Szóval puhatolóznék diszkréten.

A másik alternatíva, hogy szakíts. Ezt nem szeretném amúgy javasolni, hiszen nem ismerlek titeket, nem ismerem a barátodat, hogy amúgy milyen ember, milyen a jelleme. Bár ez szerintem nem túl bíztató(a jellemére értendően)

2011. márc. 12. 23:24
 8/17 Birkuci válasza:
Szerintem őrültség emiatt szakitani. Mint írták nem vagy egyedül azzal a dologal, meghát nem hinném hogy pont azt fogja vizsgálni sex előtt vagy közben hogy milyen puncid van. Ha szeret akkor minden porcikád tetszik neki bele értve azt is. Legalábbis ez a véleményem.
2011. márc. 12. 23:38
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, persze, őrültségnek tűnhet szakítani ez miatt. Az is. Gondolom te vagy egy pasi vagy, akinek mindegy milyen a barátnője odalent(mindenkinek ilyennek kellene lennie), vagy egy olyan lány, akinek kicsi a kisajka, vagy a harmadik, hogy nagy, de még nem volt olyan pasival, akit ez zavart volna(ez esetben az elsőt fogtad ki). Így könnyű olyat mondani, hogy ugyan már, ha szeret blabla. Az ember fejében - főleg, ha ki is mondta az illető - sok minden lezajlik. Főleg, ha amúgy sincs nagyon kibékülve magával. Egyszóval szar helyzet.
2011. márc. 12. 23:43
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg kellett volna kérdezned, hogy "és ha nekem is az van, akkor mi van?" és én a reakció után ítélnék.
2011. márc. 13. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!