Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal 1hónapja járunk. Tegnap azt mesélte mennyire utálja a nagy kisajkakat. Nekem meg pont az van. Most mi legyen? (még nem látott bugyi nélkül)
Jéézusom, de béna egy pasi, már bocs:/
Egyrészt, hihetetlen, hogy ilyet mond, úgy, hogy még nem is látott, szóval nem tudhatta, hogy neked milyen.
Meg a másik, hogy mondhat egyáltalán ilyet valaki.-.-
Amúgy átérzem, mert nekem is ilyen ott lent. Sajnos vannak ilyen fiúk, férfiak. Most lehetne itt mondani, hogy jaj ugyan már, ne törődj vele, majd elfogad. Hát igen, majd elfogadja, kénytelen, ha szeret.
De mindenképp várj az első alkalommal, mikor már te is biztos vagy benne, hogy már akarod.
Szegény, elhiszem, hogy mennyire elvette ez a kedvedet:(
Mióta vagytok együtt? Hogy jött szóba ez a téma, pont ez?
A helyedben én várnék még az elsővel. Előbb jobban megismerném, hogy érdemes-e az egész. Olyat is csinálnék, hogy felhozom ügyesen azt a témát megint, hátha akkor csak félreértettem valamit, vagy már más a véleménye. Szóval puhatolóznék diszkréten.
A másik alternatíva, hogy szakíts. Ezt nem szeretném amúgy javasolni, hiszen nem ismerlek titeket, nem ismerem a barátodat, hogy amúgy milyen ember, milyen a jelleme. Bár ez szerintem nem túl bíztató(a jellemére értendően)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!