Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért szégyenlem a testem a barátom előtt?
Figyelt kérdés
Tisztábban van a szépséghibáimmal,félig meddig látott is már...De amikor vetkőzésre kerül a sor én mindig megállítom.Ő azt mondta,hogy neki így vagyok tökéletes...de a múltkor anyum azt mondta meghíztam és hát ez erősen érintett!
55 kg vagyok,állítólag csinos(én mégis rondának látom magam) és 170 cm.
2011. márc. 12. 17:33
1/16 anonim válasza:
Nos. Ha a barátod azt mondta, hogy így vagy neki tökéletes az úgy is van. És hogy felszedtél náhány kilót? Ugyanmár, a pasik észre sem veszik az ilyet, csak minket, nőket érdekel ennyire. :)
Egyébként ezt fejben kell lerendzened. El kell fogadnod a tested olyannak, amilyen. És ne szégyelld, a barátod dícséri a tested, valószínűleg komolyan is gondolja!
15/L
2/16 anonim válasza:
A vetkőzésről meg annyit, hogy ha gátlásos vagy, akkor eleinte csináljátok sötétben. ;) aztán előbb-utóbb kialakul.
3/16 anonim válasza:
Nem sok lány van, aki meg van elégedve a testével. De hidd el a fiúk, ha szerelmesek, ezeket a "hibákat" is imádják.
4/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudjuk sötétben,mert nem aludhatok nála.De a pettinget is csak fehérneműben vagy még úgyse merem:(
2011. márc. 12. 17:42
5/16 anonim válasza:
19 F .a fiúknak nem a test a lényeg,nekem 14 évesen volt lány aki 160 cm volt ,(nem kövér ,csak volt rajta mit fogni) még is nagyon bejött (nem ez a típus tetszik általában ) tehát ha már a pettingig eljutottatok akkor nem kel félni .
6/16 anonim válasza:
Ha már látott fehérneműben, nem értem mi a problémád. A fehérnemű alig takar valamit, csak a melled és a pu*cid, szerintem neked nem a súlyoddal van a bajod, hanem a nemi szerved és a melled megmutatásával. Ez egy kicsit már más tészta. Akár egy gyermekkori trauma is kokzhatja ezt. (bocsi,ha hülyeség, csak találgatni próbálok) lehet hogy ez okoz egyfajta szorongást. Ami elég tökéletlenné teszi a szexuális életed.
8/16 A kérdező kommentje:
Félek,hogy baja lesz a mellem formájával vagy az apró csíkokkal...Vagy,hogy nem tökéletes ott lent:(
2011. márc. 12. 18:03
9/16 A kérdező kommentje:
Igen,szűz:(
2011. márc. 12. 18:03
10/16 anonim válasza:
Attól ne félj, mondom, a pasik észre sem veszik az ilyesmit. Ne foglalkozz vele. Engedd el magad. Vagy várjatok még egy kicsit a szexxel, fedezzétek fel egymás testét, előbb-utóbb talán sikerül leküzdened a gátlásaidat. Lehet, hogy még most nem állsz készem a szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!