Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogok már végre szexelni egyet?
30 éves vagyok és még soha nem dugtam.
Pedig annyira kívánom a csajokat,hogy azt el sem lehet mondani.
Én úgy érzem,hogy egyáltalán nem vagyok egy ronda gyerek,de valamiért nem kíváncsiak rám a lányok!
Komolyan,kb,mintha észre sem vennének úgy mennek el mellettem az utcán!
Egyre többször érzem úgy,mintha az egész női nem kirekesztene magából!
Mintha nem is léteznék!
Mintha fizikai valóm nem is lenne!
Láthatatlan vagyok a számukra!
Miért lehet ez?!
Amúgy 183 cm magas vagyok és 83 kg.
Lehet,hogy az a bajuk,hogy szőke vagyok és kék a szemem?
Vagy,hogy szemüveges?
Szerintetek?
Miért,téged is "fel szoktak húzni"még sincs benne semmi hiba!:D:D
Amúgy sza. is így egyedül,de azt hiszem ez annak is köszönhető,hogy negatív vagyok.
Régebben azért láttam a csajokon,hogy esetleg tetszem nekik,de ma már egyre kevésbé.
Sok haverom,akik annak idején meg sem szólalhattak mellettem,úgymond a flörtölés terén,most ők a menők.
Jó,mondjuk már vagy 3 éve nem alszom jól,úgyhogy lehet,most az jön kifelé.
De nem adom fel és hiszem,hogy még 40 éves korom előtt dugok egyet,hogy ne én legyek a "40 éves szűz"c.film 2.részének a főszereplője!:D
Szia! Szerintem a közeledéseddel lehet valami gond, nem kezdeményezel, hanem azt várod észrevegyenek, ez nem oké.
Nem értek egyet azzal, hogy a szőke haj kék szem férfiatlan lenne, alapból én is a barna hajat és szemet preferálom,na de nem ez határoz meg egy férfit! Láttam félisten kinézetű szőke kékszemű férfit, szóval nyugi, semmi férfiatlan nincs benne.
A szemüveg pedig érettebbé teszi az arcot, komolyságot sugároz, szóval az sem lehet gond.
Azt írod a külsőd rendben, szóval ajánlom, hogy merj kezdeményezni és te vedd észre a nőket, ne azt várd, hogy ők vegyenek észre téged.
Ezt a szkander dolgot meg ne hangoztasd, a te korodhoz illő nők nem erre buknak :)
Sok sikert neked!
barátnőm kifejezetten undorodik a szőke hajú kék szemű pasiktól.én nem.bár nem szeretem a kék szemet.ink a barna haj barna szem,vagy szúke haj barna szem.csak legyen sötét szinű a szeme.a hajszin már mindegy.+ egyébként is,a lányok nem csak a külsőt nézik hanem azt is h milyen belülről.persze a külsejét veszik észre először szal legyen ápolt,rendezett,kicsit divatos de ne divat majom.és utána már csak aggya önmagát.:)de legyél nyilt minden témában,ugy könnyebb ismerkedni.
sok sikert!
Lolitának üzenem, hogy elég irritáló volt az első hozzászólása. Most komolyan, ti lányok mit nem bírtok felfogni azon, hogy egy fiú vagy férfi nem akkor szexel, amikor akar, hanem amikor éppen tud. És sajnos nagyon sok olyan férfi van manapság, akinek nagyon későn siekrül csak elvesztenie a szűzességét, pedig értelmes srácok bőven vannak köztük és nem is rondák. Csak éppen egy fikarcnyi esélyt sem kapnak a csajoktól.
Ennyi.
Ez az ucsó hsz ez nagyon ott van!
Nagyon jól leírtad a lényeget!
Sajnos,az van,hogy,aki ma normális és értelmes dolgokat képvisel és nem divatmajom az nem menő.
Az a menő,aki iszik,cigizik,diszkózik,stb.
Mondjuk,annyi,hogy én még nem is próbálkoztam soha egy lánynál sem.
Ezen kellene változtatnom,asszem!
10.20-asnak
Én a tegnap 21.54-es vagyok. Hidd el, hogy nem! Én állítólag nem vagyok csúnya és értelmes is vagyok, mégis nekem kellett tepernem egész életemben a lányok után. Soha nem volt még olyan, hogy lányok próbálkoztak volna nálam. Elhiszem, hogy vannak srácok, akiknél ez tényleg így van, de hidd el, hogy nem mindig. Csak azért írom, hogy tudd, van ilyen is.
10:44!
Hihetetlenül jól látod a világot,meg ezt az egész nő-férfi témát is!
Le a kalappal!
Tényleg nem ez az általános,hogy egy nő teperjen a férfi után!
Egyáltalán nem!
Persze,vannak bizonyos korosztályok-lásd,pl:Lolitáé-akik tuti,hogy olyan laza erkölccsel vannak megáldva(?),hogy szerintem bármelyik csákónál,akár pofátlanul is bepróbálkoznak,ha tetszik nekik.
De hát,a szüleik lelke rajta!
Én azt mondanám,kb.a férfiak 5%-a ilyen szerencsés,hogy próbálkoznak náluk a lányok és nem több.
Amúgy meg sok olyan haverom van,akik nálam nagyságrendekkel gyengébben néznek ki,de mégis kelendőbbek,mert jobb a kisugárzásuk.
Szóval,én lehetek ezzel szemben még jóképű is,ha búvalbasz.tt vagyok,szinte állandóan.
De ez meg,ugye amiatt van,hogy nincs nőm.
Amíg meg nincs nőm,addig minek örüljek?!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!