Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogok már végre szexelni egyet?
30 éves vagyok és még soha nem dugtam.
Pedig annyira kívánom a csajokat,hogy azt el sem lehet mondani.
Én úgy érzem,hogy egyáltalán nem vagyok egy ronda gyerek,de valamiért nem kíváncsiak rám a lányok!
Komolyan,kb,mintha észre sem vennének úgy mennek el mellettem az utcán!
Egyre többször érzem úgy,mintha az egész női nem kirekesztene magából!
Mintha nem is léteznék!
Mintha fizikai valóm nem is lenne!
Láthatatlan vagyok a számukra!
Miért lehet ez?!
Amúgy 183 cm magas vagyok és 83 kg.
Lehet,hogy az a bajuk,hogy szőke vagyok és kék a szemem?
Vagy,hogy szemüveges?
Szerintetek?
Próbálkoztál már valaha?Leírhatnád,h eddig mik voltak a próbálkozások...Eljársz valahova?Sportolni,melózni,bárba,kocsmába,dizsibe akárhova?
Ott vannak lehetőségek...Ismerkedni meg inkább egy nagyon hangulatos pubba lehet...23N
A kérdésre a válasz pedig az,hogy az h dugnod kellene,ez csakis Te rajtad múlik,neked kell érte tenned...
Szia!
uhmmm, olvastam, a kérdésedet, és szégyellem ezt kimondani, de nagyon megsajnáltalak. Nekem volna egy ötletem (fogjuk rá)...
Szóval szerintem ha d*gás hiányzik, akkor valahonnan szerezz egy örömlányt vagy vannak az interneten is ilyen mindenféle szex hirdetések. Ha csak ez kell akkor szerintem könnyebb a dolgod. Nem kell udvarolnod meg ilyenek és talán még az önbizalmad is megjön utána.
Ez csak egy ötlet volt. Nyugodtan elvetheted ha nem tetszik.
20 éves lány
16:56!
Csak azért hoztam fel az erőt,mert a Lolita szerint férfiatlan,aki szőke hajú és kék szemű.
hát ha ilyen bunkó leszel továbbra is akkor soha nem fogsz dugni.. ufff.. te így beszélsz egy lánnyal?????? omfg :SSS ehhez a kérdéshez se kell rendes válaszokat írni mert semmit nem ér az ötletünk ha ilyen bunkó vagy!!
szal sztem a modorodon változtass.. hááááátha.. -.-
Na,itt jön be az,hogy az egyiknek ez jön be a másiknak meg az!
Amúgy az én kérdéseim még nem törölték ki egyszer sem!
Nem tartom magam bunkónak,de ez a Lolita úgy felhúzott,akkora ökörségeket mondott,hogy az már durva!
Mindegy fogjuk a fiatal korára.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!