Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogok már végre szexelni egyet?
30 éves vagyok és még soha nem dugtam.
Pedig annyira kívánom a csajokat,hogy azt el sem lehet mondani.
Én úgy érzem,hogy egyáltalán nem vagyok egy ronda gyerek,de valamiért nem kíváncsiak rám a lányok!
Komolyan,kb,mintha észre sem vennének úgy mennek el mellettem az utcán!
Egyre többször érzem úgy,mintha az egész női nem kirekesztene magából!
Mintha nem is léteznék!
Mintha fizikai valóm nem is lenne!
Láthatatlan vagyok a számukra!
Miért lehet ez?!
Amúgy 183 cm magas vagyok és 83 kg.
Lehet,hogy az a bajuk,hogy szőke vagyok és kék a szemem?
Vagy,hogy szemüveges?
Szerintetek?
Gondolom látszik rajtad, hogy csak dugni akarsz és egyébként semmi másra sem használnád a nőket.
A közhiedelemmel ellentétben nem minden nő k*rva.
Kedves Kérdező!
Szerintem a szőke haj és kék szem abszolút férfiatlan.
Egyébként szerintem vagy pocsék lehetsz, csak rossz az önkritikád és nem veszed észre. Vagy egy extra nagy bunkó.
Mindenesetre 30 évesen szűznek lenni a legszánalmasabb dolog a világon. 30 éven át megfosztottad magad az élet legjobb dolgától? Hogy lehet így élni? Ez szörnyű..
Üdv.: 16/L
Te nem az Alekosz vagy a valóvillából?
Engednek benneteket netezni?
Ha 30 évesen szűz vagy, akkor igenis ronda vagy. Nem sértésnek szántam, de a nőknek a külső a lényeg, szexnél és párkapcsolatnál egyaránt.
Amúgy ne hallgass azokra, akik szerint az a baj, h csak dugni akarsz! Nők közül is sokan csak azt akarnak, de aki nem, az meg észre se veszi a szándékodat, ha jól nézel ki.
Egyetértek az utolsó hozzászólóval!
16/L
16/L!
Akaratodon kívül is megadtad a választ a kérdésemre!
A szőke haj meg a kék szem nem nyerő,ezt sejtettem is!
Férfiatlan?
Akármelyik barna csávódat lenyomhatnám,pl szkanderban!
A baj csak az,hogy mivel a te korosztályod eléggé silány-tisztelet a kivételnek-de te nem vagy kivétel,nem szívesen szkandereznék olyan fiúkkal,akik szinte lányok!
Amúgy szép kis ri..nc lehetsz,ha ennyi idősen már ilyen nagypenge vagy.
Mindenesetre kívánom neked,mivel te is ritka nagy bunkó vagy ám,hogy te is csak a szexben legyél sikeres egész életedben,de semmi másban!
Amúgy meg tehetsz egy szívességet kis luvnya!
Kedves kérdező!
Szerintem nem a külsőd miatt nem közelednek hozzád a nők, hanem azért, mert kisugárzik belőled az "erőszak".
A lányok nem azt szeretik, ha valaki tiszta izom, hanem ha kedves, őszinte..stb. persze a külső sem utolsó, de ha eleve így állsz hozzá, akkor nem csodálom, hogy szóba se állnak veled.
Azt sem értem, hogy hogy jön ide a szkanderes téma. Ki mondta hogy az a jobb, aki erősebb?!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!