Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek szép dolog egyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szép dolog egyszerre több csaj hülyíteni?

Figyelt kérdés
most kb vagy 8at hülyítek, abból egyikhez jövhéten megyek át, és van még kettő aki komolyabb és lesz valami mert én is akarom, többi csak unaloműzés
2011. márc. 11. 21:40
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

16f->attol h nem tudod elhinni mert életedben nem voltál csajjal az nem az én bajom.

amugymeg elhiheti mindenki hogy tudom milyenek a lányok és egy édes, kedves aranyos lányt nem fogok átbas*zni :) és már a többi sem érdekel, semennyire mert megvan akivel lenni akarok :)

pacsi

2011. márc. 16. 19:24
 32/35 anonim ***** válasza:
hát. másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel, akit nagyon szeretek és fordítva. nem tudom ez most gáz-e, de őszintén szólva nem is érdekel. tiszta szívemből sajnállak...
2011. márc. 16. 23:05
 33/35 A kérdező kommentje:
nem kell engem sajnálni attol h válogatós vagyok..
2011. márc. 17. 23:04
 34/35 anonim ***** válasza:
te gyökér vagy nem válogatós
2011. márc. 18. 22:23
 35/35 A kérdező kommentje:
hát szerintem meg most kel kiélnie magát mindeniknek h ne később jusson eszébe amikor már házassága van meg gyereke. puff
2011. márc. 19. 11:38
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!