Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek szép dolog egyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szép dolog egyszerre több csaj hülyíteni?

Figyelt kérdés
most kb vagy 8at hülyítek, abból egyikhez jövhéten megyek át, és van még kettő aki komolyabb és lesz valami mert én is akarom, többi csak unaloműzés
2011. márc. 11. 21:40
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

gyönyörű dolog tényleg !!! :))) hajrá csak így tovább ügyes vagy. :)))

mekkora idióta kérdés ez?? neked mi bajod van ?? kissebségi komlexus vagy mi ? minek kell 8 lány ?? ha igazán szereted azaz 1is elég.. hameg nem szereted akkor világosítsd fel őkat hogy csak sex kell.. lehet úgy egy se marad

2011. márc. 11. 22:22
 12/35 A kérdező kommentje:

a 16fnek üzenem hogy kicsit melllé lőtt :DD lehet neki kell a szemüveg ;)

utsonak, meg mintha írtam volna hogy ha szeretnék egyet akk nem csinálnám, és igen, nem rossz csaj egyikse, és nem kell ám félteni a csajokatse.. énse magamtol lettem ilyen, hanem mert a lányok még nagyobb ge*cik, ismerek kb 2 lányt az 500ból aki nem ku*rva és jól néz ki, szóval ennyit erről :)

azt tudom hogy nem szép dolog, csak azért írtam hogy megtudjam kinek mi a véleménye

2011. márc. 11. 22:59
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg az a véleményem, hogy az ilyen pasik miatt mint Te meg a kedves exem miatt lettem olyan amilyen vagyok most.. Eddig a nagy szerelemre vártam, meg hogy majd minden jó lesz. Aha persze.. látom nagy részeteknek nem elég egy lány.. tiszta jó, mert nekem sem elég egy fiú. :))

De gondolom az hogy egy lány szédítsen egyszerre több pasit, az már szörnyű bűn :P

A folyamatos csalódások tettek ilyenné engem..

2011. márc. 12. 09:48
 14/35 A kérdező kommentje:
engemis.. elhiheted hogy akkor lennék a legboldogabb hogyha lenne valaki akivel igazán szeretjük egymást
2011. márc. 12. 09:57
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

megint én vagyok. (16f)

még mindig teljesen biztos vagyok benne, hogy kamuzol. ha meg teljesen véletlenül igaz lenne, remélem lesz egy lány, aki felrúgja a golyóidat a füledig, aztán csak nézel. nem értem miért van ez hogy ennyire műmájer akar lenni mindenki... hányok a korosztályomtól...

2011. márc. 12. 13:37
 16/35 anonim ***** válasza:
Jól, van adjátok fel az összes értelmes elképzelésetek, és éljetek csak a saját önző érdeketeknek, hát gratulálok! Lehúzhatjátok magatokat a wc-n, már bocs! Ott találsz elég magadhoz való csajt/pasit...
2011. márc. 12. 17:08
 17/35 A kérdező kommentje:

utolsó kettő húzza le magát a WC-n

jó útra tértem, még van egy akit a héten megkurok és ennyi vége, összejövök az egyikkel mert megkedveltem, a többit meg elrakom későbbre. Csá

2011. márc. 14. 00:29
 18/35 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen csajok azok. Ha ilyen plázakurv@k, akik ugyanezt csinálják, és melletted még szintén nekik is van 7 csávó, akivel szórakoznak, akkor igazából nem számít, hogy szép, vagy nem szép, manapság a fiatalok körében ez a módi.

Viszont ha normális, kedves, aranyos lányok, akkor bizony a jó kurv@ anyád!

2011. márc. 15. 13:23
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

22:05ös kifejezetten primitív egyed.

Na de mind1.

De kérdező:

Erre azt mondom, ez a kettős mérce. Ő csinálja, ha ilyen meg olyan lányok, de ha egy nő, akár milyen okból ezt csinálja, egy ócska k*rva. Holott csak összevissza hordanak róla mindent, mert mindenki alfahím, de semmi nem igaz belőle.

Igen, a férfiak egy része, élből egy sz*métláda, kavarja a sz*rt, éli életét, minden ok nélkül, de ha egy nő, már az "x"edik ilyen f*szfej miatt azt mondja, na jó, lazábban veszi a dolgokat, akkor egy k*rva. De ti minden ok, alap nélkül csinálhattok bármit, és mindenre van kifogás.

A szivatgatásnak sztem semmi értelme, az embernek kell legyen egy értékrendje, és aszerint kell csinálni a dolgokat. Ha az a bizonyos lány nem felel meg az értékrendnek, nem megszívatni kell, és egy újabb kifogást keresni a büntetlen összvissza k*rogatásra, hanem tovább állni.

Hülyeség amit csinálsz sztem, de te tudod.

És hát igen, ha visszanyal a fagyi, akkor is el tudj számolni a dolgaiddal, és ne csak a másik nemet hord le, amikor te alapból elhordani való vagy, csak mert uncsizol.

2011. márc. 15. 14:31
 20/35 anonim ***** válasza:

Szerintem sem szép dolog... hazudni -.-

Annyi szabadidőd van, h ilyen kamu szarságokat találj ki?

2011. márc. 15. 15:03
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!