Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek szép dolog egyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szép dolog egyszerre több csaj hülyíteni?

Figyelt kérdés
most kb vagy 8at hülyítek, abból egyikhez jövhéten megyek át, és van még kettő aki komolyabb és lesz valami mert én is akarom, többi csak unaloműzés
2011. márc. 11. 21:40
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem szép dolog!
2011. márc. 11. 21:40
 2/35 anonim ***** válasza:
én ilyenkor azt mondom gondolj bele mi lenne ha egy csaj melletted még 10 pasival foglalkozna... neked sem tetszene sztem!!!! csak nehogy visszanyaljon a fagyi!
2011. márc. 11. 21:42
 3/35 anonim ***** válasza:
Golyó általi halál. Nem viccelek, most tényleg megütnélek! Az ilyen parasztok miatt nem jut nő másnak, mert te unatkozol b*szod. Arról már nem is beszélve, hogy a csajnak milyen jó lehet "unaloműzőnek" lenni...
2011. márc. 11. 21:42
 4/35 anonim ***** válasza:
Nem tartom etikusnak.
2011. márc. 11. 21:44
 5/35 anonim ***** válasza:
Igen, de szerintem közös 8asban kéne velük foglalkoznod. -_-
 6/35 A kérdező kommentje:

nyílván ha lenne olyan aki télleg komolyan érdekel és szeretném nem csinálnám.

és a csajok másznak rám általában

akinek meg nem jut kurv**ára nem érdekel így járt :D és igen sztem kell a tapasztalat

17 vok

7/35 anonim ***** válasza:
hülyíteni nem szép. de ha megtudod mindet tartani hosszabb ideig, egyszerre, akkor meghajolok előtted.
2011. márc. 11. 21:46
 8/35 anonim ***** válasza:
Ha ennyire magabiztos vagy, mit kérdezgetsz? :D
2011. márc. 11. 21:53
 9/35 anonim ***** válasza:
16%

Szépnek nem szép, de viszont neked tisztelet!

Remélem olyan csajok akik megérdemlik, tudod más fiút csúnyán lekoptatnak, mert azt hiszik ők a világ közepe hát most visszakapják az élettől. :-))

Csak így tovább nem árt ha kissé pofára esnek..már amelyik megérdemli..de ha rád másznak miért ne.

Más fiút lekoptatnak, hogy nem kell aztán meg még ők nyomulnak másra..pusztuljon az ilyen.

Egyszer havert egy csaj nagyon csúnyán kikosarazta én meg bosszúból lefektettem és ott hagytam hehe

2011. márc. 11. 22:05
 10/35 anonim ***** válasza:
57%

nah ekkora kamut:D valószínű. szerintem 6dioptriás fekete keretes szemüveged van, és itt éled ki magad. sajnállak barátom

16f

2011. márc. 11. 22:07
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!