Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez zaklatásnak számít, és mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez zaklatásnak számít, és mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, fél éve együtt vagyunk a barátommal. A bátyja menő, nagyarcú csávó, és nagyon jóban vannak a barátommal... de mikor Ő nem látja,mindig flörtöl velem, nem csak viccből szerintem túl megy az alapcicázáson, és már eléggé megrémít, mert nem olyan srác, akivel meg lehet beszélni vmit, ezerszer elmondtam, hogy hagyja abba, barátom azt mondja, csak viccel, de ő nem látja... múltkor elkezdte simogatni a combom, és a mellemet fogdosta... tudom, hogy jobban szeretik egymást mintsem miattam összevesszenek, de hogy vessek neki véget? egyszer meg fog erőszakolni.
2011. márc. 10. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz be egy sokkolót v. legalább paprika-sprayt. Ha nagyon elkanászodik, használd.
2011. márc. 10. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Sehová ne menj a barátoddal, ahová a bátyja is elkíséri.
2011. márc. 10. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
Szakíts a barátoddal. Ezek alapján tőle bármit megtehetne a bátyja veled, mert úgyis csak viccnek venné, pedig valójában téged nem vesz komolyan,
2011. márc. 10. 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:
74%
Én a helyedben jól pofonvágnám mikor ilyet csinál de igen beszereznék sokkolót v paprika sprayt.A pasidnak meg panaszkodj mondd meg neki ezt is h fogdosott ha szerinte ez csak vicc akkor tedd lapátra!Akkor is ha szereted mert nem törődik az érzéseiddel meg azzal h neked ez roppant kellemetlen.Vagy nagyon sz@r a felfogása nem vagy k.urva ne kezeljenek úgy ez nem vicces!Ha ezt nem érti meg és ennyit nem bír megtenni érted h leállítja a hülye bátyját akkor nem érdemel meg téged!
2011. márc. 10. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!