Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez zaklatásnak számít?
Felhívott egy barátom, és nem tudtam neki tanácsot adni:
Egy táborban volt felügyelő, és az utolsó nap a tábori "discoban" ő is táncolt a lányokkal. Tök jó volt a buli, viszont most az egyik 13 éves lánynak az anyja fel akarja jelenteni, mert állítólag tánc közben megfogta az egyik lány fenekét. A barátom azt mondja, hogy nem tett ilyet, de több lány is állítja, hogy megfogta. Én azt gondolom, hogy ha még meg is fogta, az még nem zaklatás. Szerintetek? 25 éves srácról van szó.
Kétesélyes.Valóban megfogta,vagy a kiscsajok fitogtatják csak az erejüket,amin nem lepődnék meg.
Kérjen hazugságvizsgálatot.Ha feljelentés lesz,ilyen esetekben szoktak csinálni.
Köszönöm a válaszokat! A hazugságvizsgálat jó ötlet, majd ajánlani fogom.
Ha valakinek van még hozzáfűzni valója, szívesen várom! :)
szerintem nem számít zaklatásnak
lehet h a kis köcs_gök kitalálták az egészet
1. kérdés: szerepel már a magyar büntetőjogban a szexuális zaklatás fogalma? Mert ha nem, megrontás nem történt, nem bűncselekmény, a feljelentéssel még talán a feljelentő járhat rosszul.
2. kérdés: valóban megfogta? Van rá komolyabb bizonyíték pár tini hallomásból fogant tanúvallomásánál? Úgy tudom, többé-kevésbé érthető módon pár 13 éves kiscsaj vallomását nem veszik túl komolyan a bíróságon.
Megjegyzés: egy ilyen diszkó elég zsúfolt hely. Könnyen lehet, hogy az ember keze véletlenül rossz helyre ér, csak ugye vannak, akik hajlamosan felkapni a témát, és egy vétlen érintésben is szándékos zaklatást akarnak látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!