Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez zaklatásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez zaklatásnak számít?

Figyelt kérdés

Felhívott egy barátom, és nem tudtam neki tanácsot adni:

Egy táborban volt felügyelő, és az utolsó nap a tábori "discoban" ő is táncolt a lányokkal. Tök jó volt a buli, viszont most az egyik 13 éves lánynak az anyja fel akarja jelenteni, mert állítólag tánc közben megfogta az egyik lány fenekét. A barátom azt mondja, hogy nem tett ilyet, de több lány is állítja, hogy megfogta. Én azt gondolom, hogy ha még meg is fogta, az még nem zaklatás. Szerintetek? 25 éves srácról van szó.

2010. júl. 27. 01:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%
Az USA-ban annak számítana, mert ott túllihegik a feminizmust. Szerintem nálunk nem lehet az, hiszen semmi sem történt. Elvégre a zsúfolt buszon is sokan hozzáérnek az ember fenekéhez. Egy zsúfolt diszkóban ez ugyanúgy előfordulhat óvatlanul is.
2010. júl. 27. 08:18
 12/13 anonim ***** válasza:
mitörtént? :) kiderült végül hogy csak a kis r.bancok találták ki?
2011. aug. 6. 23:07
 13/13 A kérdező kommentje:

tudtommal nem lett az ügynek folytatása.

gondolom a "kislány" anyukája is átgondolta a dolgot, esetleg elbeszélgetett a lányával, hogy mi is történt pontosan.

Még egyszer köszönöm a válaszokat! :)

2011. okt. 27. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!