Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha kilóg a csiklóm?
Az a helyzet,hogy túl nagy csiklóm és kilátszik,ami szerintem nagyon gáz és elég hülyén is néz ki,mondjuk még szűz vagyok és idáig fel se tűnt,csak az idegesít,hogy mióta feltűnt azóta érzem,hogy kilóg...Meg olyan érdekesen néz ki középen kilátszik egy csík(a csikló)...
Van barátom és beszéltünk már róla,hogy lefekszünk,de mindig terelem a témát,mert attól félek,hogy mi lesz,ha meglátja és nem fog neki tetszeni...Én azt olvastam,hogy ezt a fiúk undorítónak találják és ezért nekem elég kellemetlen...Ja és mostanába lett ilyen...:S ez gáz????
Sok választ írjatok...
Huu utolsó:Nagyon poénos:):):)
Bárcsak megtehetném,de erre még nem találtak ki reszelőt...
Szeretném így elfogadni magam,de elég nehezen megy,nem ez az egy hibám van,igazából elég sok van,de most ez idegesít a legjobban...Valaki írta,hogy ez olyan mint a kis mell,arra legalább van plasztika...
Nem olyan régen voltam nőgyógyásznál,azután miután elsőnek leborotváltam csupaszra.Kérdeztem tőle,hogy nagyon kilóg-e?
És ő mondta,hogy nem olyan vészes,csak az éle látszik ki.
Azt nem mondta,konkrétan,hogy az a csikló,vagy a kisajkak-e.
Kb.Ennyire lóg ki nekem,kb...Ennél egy picit jobban...
De hát ez egy normális szép puncedli!
Nincs vele semmi baj ha ilyen!
:D
De gondolom ez nem a tiéd!
Szép punci ne aggódj!
Nem az enyém,csak hasonlít az enyémre valamennyire...
De az enyémnek ennél egy kicsit jobban kint van...:S
Na mutasd, ne légy szégyenlős, úgysem tudjuk ki vagy!
Biztosan szép, ne aggódj!
én nagyon szeretek nagyobb csiklós puncit nyalni. Nem undorító, sőt. Nagyobb felület = több élvezet.
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!