Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz ha kilóg a csiklóm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha kilóg a csiklóm?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy túl nagy csiklóm és kilátszik,ami szerintem nagyon gáz és elég hülyén is néz ki,mondjuk még szűz vagyok és idáig fel se tűnt,csak az idegesít,hogy mióta feltűnt azóta érzem,hogy kilóg...Meg olyan érdekesen néz ki középen kilátszik egy csík(a csikló)...

Van barátom és beszéltünk már róla,hogy lefekszünk,de mindig terelem a témát,mert attól félek,hogy mi lesz,ha meglátja és nem fog neki tetszeni...Én azt olvastam,hogy ezt a fiúk undorítónak találják és ezért nekem elég kellemetlen...Ja és mostanába lett ilyen...:S ez gáz????

Sok választ írjatok...

2011. márc. 9. 21:42
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Hát kilóg egy csík...
2011. márc. 9. 21:54
 12/45 tsz-tag ***** válasza:
amugy igen...az ajak.szokd meg és minden jobb lesz :) a "péló" ugysem fogja nézni mi lóg kí, ha fel van izgulva akkor egy doboz tampon is kilóghat belőled az sem állítja meg.
2011. márc. 9. 21:55
 13/45 anonim ***** válasza:
100%

"Hát kilóg egy csík"

Jesszus...

Nézz utána a női nemi szerv felépítésének, mert úgy látom, nem vagy vele tisztában.

2011. márc. 9. 21:59
 14/45 anonim ***** válasza:
Linkelj képet róla megmondjuk milyen!
2011. márc. 9. 21:59
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ha nem egy kuki lóg ki belőled, nem fogja zavarni a párodat...

:D

2011. márc. 9. 22:00
 16/45 A kérdező kommentje:
Nem linkelek képet a saját punc*mról inkább keresek valami hasonlót a neten...Hogy mondjam,olyan,hogy ilyen salátás,ás minden odacsúszik a bal oldalra és ott meg kilóg az éle,és néztem a tükörbe,hogy ahogy állok,látszik előröl...
2011. márc. 9. 22:01
 17/45 tsz-tag ***** válasza:
lehet ültél és ugymaradt..mozgasd meg kicsit az ujjaddal, bnőmnek is hasonló van csak akkor "lóg" amikor játszom vele
2011. márc. 9. 22:06
 18/45 A kérdező kommentje:

Nem is találok ehhez hasonlót a neten...

Nem csak a kisajkak hanem a csikló is látszik valamennyire

ha állok már egész fönt...Ha meg ülök akkor meg nagyon látszik,hogy az egész úgy elől van...Egyébként amikor szőr volt ott nem látszott,de mióta borotválom azért látszik...

2011. márc. 9. 22:16
 19/45 tsz-tag ***** válasza:
borotválva mindenkinek több látszik...:)
2011. márc. 9. 22:17
 20/45 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ez isten király! A saláta típus a kedvencem.:)
2011. márc. 9. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!