Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz ha kilóg a csiklóm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha kilóg a csiklóm?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy túl nagy csiklóm és kilátszik,ami szerintem nagyon gáz és elég hülyén is néz ki,mondjuk még szűz vagyok és idáig fel se tűnt,csak az idegesít,hogy mióta feltűnt azóta érzem,hogy kilóg...Meg olyan érdekesen néz ki középen kilátszik egy csík(a csikló)...

Van barátom és beszéltünk már róla,hogy lefekszünk,de mindig terelem a témát,mert attól félek,hogy mi lesz,ha meglátja és nem fog neki tetszeni...Én azt olvastam,hogy ezt a fiúk undorítónak találják és ezért nekem elég kellemetlen...Ja és mostanába lett ilyen...:S ez gáz????

Sok választ írjatok...

2011. márc. 9. 21:42
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
Gáz..ha te is fiú vagy.
2011. márc. 9. 21:43
 2/45 anonim ***** válasza:
nem hinném, h a csiklód lóg ki. szeintem a kisajkaidra gondolsz.
2011. márc. 9. 21:43
 3/45 anonim ***** válasza:
Hol olvastad, hogy undorító? Egyáltalán nem az, sőt, nagyon is izgató. A barátodnak is tetszeni fog, hidd el.
2011. márc. 9. 21:44
 4/45 anonim ***** válasza:
nem gáz
2011. márc. 9. 21:47
 5/45 A kérdező kommentje:
15/L vagyok...Itt olvastam a GYK-én,hogy a fiuk a kislányos puncit szeretik...
2011. márc. 9. 21:48
 6/45 tsz-tag ***** válasza:
szopkodnám azt a kilógó részt eggyet se félj ;)
2011. márc. 9. 21:48
 7/45 tsz-tag ***** válasza:
100%
kislányos? akkor mindenki pedofil lenne...ez olyan mint a mell, nekem mindegyik tetszik még ha nincs is...kivétel a hatalmasat, attól félek
2011. márc. 9. 21:49
 8/45 A kérdező kommentje:
Engem nagyon zavar...A bal oldalt látszik ki és olyan hülyén néz ki,utálom....
2011. márc. 9. 21:49
 9/45 A kérdező kommentje:

Tök mindegy,hogy mit gondol a pasi,nekem akkor is kellemetlen...És mi van ha később még jobban ki fog jönni?

Hiába tolom vissza,kijön...:):):):)Amúgy nem vicces,a műtét tényleg rossz,annyiból,hogy utána semmi sex,mert nem fogsz érezni semmit?

2011. márc. 9. 21:53
 10/45 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy a csiklódról beszélsz? Mi az, hogy a bal oldalt lóg ki? Szerintem a kisajkadról van szó, nem a csiklódról.
2011. márc. 9. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!