Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetek terhes? Ti is voltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Ti is voltatok már igy?

Figyelt kérdés
Február 20án kellet volna megjöjjön a menzesem és még midnig nincs meg:(. Utoljára a barátommal január 30 voltunk együtt. Védekeztünk, óvszerrel. Nekem általába mindig késik. Olyan is volt h 2 honapig kimaradt és nem menstruáltam(szűz voltam akkor). Csináltam már 2 terhességi tesztet és mindkettő negativ lett. De ugyse tudom kivenni a fejemből h még mindig nemjött meg és h vajon miért. Nagyon szar, a barátom kintvan külföldön és igy mégjobban stresszelemzmagam. Ti voltatok igy? h miután megkeztétek a szexuális életeteket kimaradt vagy többször késett? Kérlek értelmes válaszokat adjatok! Köszi előre is ! :(:(:(:(:(
2011. márc. 9. 17:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat :)
2011. márc. 9. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!