Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetek terhes? Ti is voltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Ti is voltatok már igy?

Figyelt kérdés
Február 20án kellet volna megjöjjön a menzesem és még midnig nincs meg:(. Utoljára a barátommal január 30 voltunk együtt. Védekeztünk, óvszerrel. Nekem általába mindig késik. Olyan is volt h 2 honapig kimaradt és nem menstruáltam(szűz voltam akkor). Csináltam már 2 terhességi tesztet és mindkettő negativ lett. De ugyse tudom kivenni a fejemből h még mindig nemjött meg és h vajon miért. Nagyon szar, a barátom kintvan külföldön és igy mégjobban stresszelemzmagam. Ti voltatok igy? h miután megkeztétek a szexuális életeteket kimaradt vagy többször késett? Kérlek értelmes válaszokat adjatok! Köszi előre is ! :(:(:(:(:(
2011. márc. 9. 17:33
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
amugy 16 éves vagyok
2011. márc. 9. 17:34
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Én minden nap így vagyok -__-'

Amúgy tuti terhes vagy, mégis mit vártál?

2011. márc. 9. 17:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a rekordom 46 nap volt.

Vkitől 72-t is hallottam már. Ha nagyon aggódsz, megnézetheted magad nőgyógyásszal is, vagy csinálhatsz még egy tesztet, de a te korodban szerintem előfordulhat, hogy késik.

2011. márc. 9. 17:36
 4/11 szabó kike florez válasza:
nem
2011. márc. 9. 17:37
 5/11 anonim ***** válasza:
barátnőmnek az első ujjazás után maradt ki, tiszta ideg volt, hogy nem jön meg, és nemengedett addig semmit :) énmeg vártam türelmesen. jaa még mindig nem feküdtünk le, nemrég volt még ez... szal szüzek vagyunk :)
2011. márc. 9. 17:38
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

"2 honapig kimaradt és nem menstruáltam(szűz voltam akkor)"

Ha akkor szűz voltál, akkor minek csináltál tesztet?? Jesszusom, ennyi hülyét! -.-"

2011. márc. 9. 17:59
 7/11 A kérdező kommentje:
neértsétek félre nemakkor csináltam tesztet mikor 2 honapig kimaradt. hanem most mert 2 hetet késik
2011. márc. 9. 18:07
 8/11 anonim ***** válasza:

ha tablettát szednél rendszeres lenne és akkor nem lenne ilyen para

de amúgy nem valószíbű, hogy az vagy, nagyon kis esély van rá

mindenesetre egyelőre úgyse tudsz vele mit csinálni

ha már egy hónapot is késett, csinálj újra tetsztet, de ha két hónap után sem jön meg, még ha akkor is negatív, jobb elmenni az orvoshoz, mert a tesztek néha nem a valóságot mutatják, nem tökéletesek

2011. márc. 9. 18:16
 9/11 A kérdező kommentje:
hát ugy terveztem hogy ha jővőhéten nemjön meg akkor elmegyek dokihoz
2011. márc. 9. 18:22
 10/11 anonim ***** válasza:
ahogy jónak látod, de aggódni addigsincs sok értelme
2011. márc. 9. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!