Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondolnátok egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Aki miután leszopott, és a szájába élveztél hozzád bújna,megcsókolna és az egészet a szádba köpné?2011. márc. 8. 22:55
21/29 anonim válasza:
pipa lennék ha a számba köpné, ellég nagy bunkóság.
De ha megakar csókolni, és barátnöm, nem csak valami ribanc akkor hagynám, azután hogy lenyelte a izémet
22/29 anonim válasza:
tegnap 23:22
A nők izgatónak találják a saját nyelvüket! Legalábbis az eddigi 10-nek az volt.
Amúgy ha lenyeli, de a szájában marad egy kicsi íz, azzal semmi gond! Simán megcsókolom akkor is.
23/29 anonim válasza:
xD Egy kicsit furcsa mit ne mondjak Đ Ezt vele beszéld meg szeritem
24/29 anonim válasza:
ha én megengedem, hogy a nem túl finom takonyállagú cuccát a számba "helyezze", akkor ő ne viszolyogjon a saját cucca pár cseppétől, ízétől, mert én az imént nyeltem le. sok idióta finnyás elkényeztetett pasi van mostanság. elvárják, hogy lenyeljék, de utána meg fujj, érzik a saját ízüket. én nem undorodom a saját ízemtől, szívesen csókolózok a barátommal, ha kinyalt, és szerencsére ez fordítva is így van. ő legalább nem hisztizik.
25/29 anonim válasza:
szerintem szögezzük le, hogy a kedves kérdező, ezt írta "az egészet a szádba köpné"! sokan félreértették
26/29 anonim válasza:
Hát én hirtelen haragú vagyok szóval valószínűleg lefejelném.
27/29 szamo77d válasza:
Én nem látok ebben semmi rosszat! Persze nem köpni kelle-
ne, hanem csókolni addig, míg a nyelvével át nem tudja juttatni az anyagot!
28/29 anonim válasza:
29/29 anonim válasza:
belezavarodsz picim?:D am nemtom mit tennék sztem megkérdezném hogy ezt mért csinálta..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!