Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondolnátok egy ilyen lányról?
Különböző fórumokon előkerülő téma, hogy szereted-e a saját ízed, vagy hogy lenyeled-e. Sokan viszolyognak tőle, sokan perverznek tartják, de legalább ennyien imádják és szeretik. Ami meglepő, hogy sok pasi ugyan elvárná az oldalbordájától, hogy engedje szájba élvezni, és még hogy le is nyelje, de hogy utána ő is kapjon a nyalánkságból... no azt már nem. Egy külföldi fórumon valaki úgy aposztrofálta, hogy az már kvázi buz1s, ha valaki nem undorodik a saját nedvétől. Én ezzel nem értenék egyet, hiszen ez lehet perverz, vagy gusztustalan, de hogy ez határozza meg a nemi vonzódást? Hülyeség...
No ezen bejegyzés apropója, hogy sokszor a hancúr hevében én nagyon vágyom arra, hogy kedves egy szájbaélvezős nyalakodás után visszacsókoljon. Nem mondom, hogy imádom a saját ízem (mondjuk viszolyogni sem viszolygok tőle), de a visszacsókolás perverzitása annál sokkal jobban izgat, mintsem hogy az ízemen kezdjek el aggódni. Szerencsére kedves ebben partner, és ő ugyan nem szereti az ejakulátumom ízét, de ilyen esetekben előszeretettel jön fel délről, és kezdeményez heves csókcsatát.
:DD hallod hallod? :) Ne válaszojjá hosszút, he...nem köll a rizsa..
anyám..
mekkora arc vagy baz.meg:))))))))))
Én azt mondanám ,hogy anyád keresett telefonon s az ablakon kiugranék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!