Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, mit gondolnátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit gondolnátok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés
Aki miután leszopott, és a szájába élveztél hozzád bújna,megcsókolna és az egészet a szádba köpné?
2011. márc. 8. 22:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
én is leszopnám őt a helyedben... azt kész
2011. márc. 8. 23:13
 12/29 anonim ***** válasza:
77%

Rájöttem, miért is vagyok fáradt. Nem a kevés alvás és a túl sok stressz az oka, dehogy. A titok a sok munkában rejlik. Mert nézzük csak:

Az országnak 10 millió lakosa van, de ebből 3 és félmillió nyugdíjas, tehát a maradék hat és félmilliónak kell minden munkát elvégeznie.

700 ezren tanulnak, az összes munka tehát 5, 8 millió emberre marad.

A dolgozókból 800 ezren a kormány alkalmazásában állnak, így a maradék 5 millióra marad minden munka.

Félmillió ember a katonaságnál van, marad tehát 4 és félmillió ember, akire az összes munka hárul.

Ha ebből kivonunk mindenkit, aki a a Parlamentben, polgármesteri hivatalokban, állami támogatású intézményekben dolgozik, már csak másfél millió ember marad, akire a tényleges munka elvégzése jut.

Vegyük hozzá, hogy egy adott pillanatban egyszerre mintegy 300 ezer ember munkaképtelen beteg, és van félmillió munkanélküli is. Ezek után megkapjuk a valódi adatot: 700 ezer emberre jut minden munka.

Viszont a legújabb statisztikák szerint jelenleg 699 998 ember van börtönben, így mindössze két emberre marad minden munka. Rád és Rám.

Márpedig Te most épp a számítógéped előtt ülsz, és hülye történeteket olvasol...

2011. márc. 8. 23:16
 13/29 anonim ***** válasza:
xD Ez jó volt...
2011. márc. 8. 23:18
 14/29 A kérdező kommentje:

jajj,de vicces az utcsó...pföööööö

1000x elsütött duma

2011. márc. 8. 23:18
 15/29 anonim ***** válasza:
56%
én megcsináltam barátommal... nem szólt semmit, lehajolt, és kinyalt, és utána visszacsókolt, a p*nanedvemmel a szájában O.o ...kellett nekem szórakozni :D
2011. márc. 8. 23:22
 16/29 anonim ***** válasza:
:DDD punaneeedv.... banyek... :DDDDD XD
2011. márc. 8. 23:26
 17/29 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszadónál a pont, én is tettem már így. :D Ha én kapok, kap a párom is. :D
2011. márc. 8. 23:26
 18/29 anonim ***** válasza:
31%
minden bizonnyal először és utoljára tenné. mindennek van határa.
2011. márc. 8. 23:30
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

én lenyeltem a barátomét. tudtam hogy azért nem lehet a legkellemesebb neki így megcsókolni, ezért direkt rágót is vettem be utána. Már semmi nem volt a számba, és a rágó is jó ízt adott neki, mégse csókolt meg. Még búcsúnál is csak a számat puszilta meg, pedig amúgy nyalakodni szoktunk. Azóta nem is elégítettem ki orálisan, mert nekem nagyon hiányozna utána a csók, és lehet hogy szemét vagyok, de ennyit azért megérdemelnék.

Nem tudom mikor fogom megtenni újra. Ez már vagy egy hónapja volt. Gondolom szólni nem fog érte..

Amúgy megbeszéltük, tényleg az zavarta, hogy a számba élvezett, és mondta hogy ez nem fura mert nagyon sok ismerőse van így.

2011. márc. 8. 23:38
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Nincs igaza a pasidnak..csak kis finnyás...

Én ugyan úgy megcsókolom a feleségemet...

2011. márc. 9. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!