Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el/utaljak rá a barátomnak, hogy szeretném ha ő is kielégítene?
Szüzek vagyunk, még csak pettingelünk. Ő egyáltalán nem félős, 17 éves fiú. Tényleg nem félős/szégyenlős, sőt a kemény fiú kategóriába sorolnám. Épp ezért nem értem, hogy én rendszeresen kielégítem őt (van hogy találkozásunk során 3-4 óra alatt 3x is) de ő sose nyúl ott hozzám. Van hogy odakandikál a keze. És olyankor olyan jó érzés. De kb 3 másodperc és abba is hagyja. Pedig nagyon szeretném hogy folytassa. Olyan mint ha nem törődne velem. 3 oka lehet:
1. még eszébe se jutott
2. fél/ azt hiszi én nem akarnám
3. nem szeretné.
Hogy mondjam el neki? Inkább célzásból, mert nem szeretném nyíltam megmondani. Egyrészt jobb lenne ha magától jutna eszébe másrészt, nem akarom semmire se 'rávenni' csak ami neki jólesik. És odavezetni se akarom a kezét, mert valahogy én mégse vagyok olyan. Azt szeretném hogy ő csinálja. De nagyon szeretném.
Ötletek?
Egyébként, elmesélek egy szitut.
Van egy bnőm, aki ott rontja el az összes kapcsiját, hogy nincs benne semmi spontaneitás. Minden megbeszél a pasijaival. Lefixálja előre, hogy melyik napon fog vele először lefeküdni, hogy mikor mit kéne, és hogyan.
Persze, az tök jó dolog, ha van kommunikáció, de egyben ha mindent csak előre megdumáltok, akkor az totál kapcsolatgyilkos.
De mindezek ellenére, ha te mégis úgy érzed, hogy megbeszélni lenne jó, akkor tégy úgy. Ennél már csak az lenne rosszabb ha az ég világon semmit se tennél, csak minden menne ugyan úgy mint eddig. Te sz*psz napi 3x ő meg hozzád se ér... :) (bocsi a nyers hangnemért)
Persze, teljességgel megértelek, ez így van. Csak igazából én eléggé megbeszélős emberke vagyok. Van bennem azért spontaneitás. Nem szeretném megbeszélni az első alkalmat, az orálist se beszéltem. Csak ez az, amit valahogy mégis modnani szeretnék. Bár lehet ennek van egy is háttere amit ti nem ismertek. Elég sok dolgot meg kell még beszélni vele.
Most arra gondoltam, mivel holnap úgyis megpróbáljuk megbeszélni ezeket a nehezebb dolgainkat, majd mondom neki, hogy (igen ez tényleg nem spontán, mert már most tudom, de azért mégis elmondom mi az) hogy nem szeretnék lefeküdni vele addig amíg nem is pettingeltünk még rendesen. Vagyis attol függ kinek a szemszögét nézzük. Mire talán rákérdezne vagy nem is tudom, hogy nekem most az hiányzik hoyg ő is kielégítsen? Mire én visszakérdeznék, hogy 'te szereted ha kielégítenélek?' erre egyértelmű igen lenne a válasza amikor elmagyaráznám amit régen el kellett volna és sok fiú nem tudja ' attól még, mert nem mondom, én is ember vagyok. Én is ugyanúgy kívánom ezt mint te, attól még mert nem mondom és nekem nincsenek kívül látható jeleni. Én is szeretem ha kényeztetnek. és kicsit hiányzik.'
valahogy így. ez túl durva vagy nagyon nem kellene ilyen formában ráébresztenem?
Nem durva... próbáld meg..főleg ha gy érzed jónak.
Egyébként lehet egy megjegyzésem..?
Soha nem értettem azokat a lányokat, akik tartogatják maguka ( a szüzességüket..) és nem akarnak lefeküdni az adott pasival, viszont ennek ellenére simán lesz*pják a pasit.. Valahogy, ez soha nem fért a fejembe, de sztem nem is fog... :) Na mindegy.. próbálj meg vele beszélni, ha így látod jónak.
Én nem fogom tartogatni magam az biztos : D csak megvárom míg ő teszi meg az első lépéseket. :)
amúgy köszi.:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!