Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el/utaljak rá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el/utaljak rá a barátomnak, hogy szeretném ha ő is kielégítene?

Figyelt kérdés

Szüzek vagyunk, még csak pettingelünk. Ő egyáltalán nem félős, 17 éves fiú. Tényleg nem félős/szégyenlős, sőt a kemény fiú kategóriába sorolnám. Épp ezért nem értem, hogy én rendszeresen kielégítem őt (van hogy találkozásunk során 3-4 óra alatt 3x is) de ő sose nyúl ott hozzám. Van hogy odakandikál a keze. És olyankor olyan jó érzés. De kb 3 másodperc és abba is hagyja. Pedig nagyon szeretném hogy folytassa. Olyan mint ha nem törődne velem. 3 oka lehet:

1. még eszébe se jutott

2. fél/ azt hiszi én nem akarnám

3. nem szeretné.

Hogy mondjam el neki? Inkább célzásból, mert nem szeretném nyíltam megmondani. Egyrészt jobb lenne ha magától jutna eszébe másrészt, nem akarom semmire se 'rávenni' csak ami neki jólesik. És odavezetni se akarom a kezét, mert valahogy én mégse vagyok olyan. Azt szeretném hogy ő csinálja. De nagyon szeretném.

Ötletek?

2011. márc. 8. 21:58
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem, hogy ha már orálisan kielégítetted, akkor az miért jelent gondot, hogy a kezét a puncidhoz tedd? :)
2011. márc. 8. 22:32
 22/36 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egyszerüen nem is akar neked örömöt okozni,hiszen ahogyan irod is,te többször is kielégited,na ha ezek után még szégyenlős a barátod,akkor megeszem a kalapom!Arról van szó,hogy még fiatal vagy és naiv,azt hiszed szeret,meg szép minden,közben meg csak jól kihasznál,ha ő kap és adni meg nem ad semmit cserébe!
2011. márc. 8. 22:33
 23/36 A kérdező kommentje:

Nem szégyenlőségből nem teszem oda a kezét, csak egyszerűen utána valahogy kellemetlen helyzetbe érezném magam. Nem tudom megmagyarázni miért, csak így érzek.

És utolsó, bayon remélem, hogy ez nincs így:/ 5 hónapja vagyunk együtt, és szeretne szexelni, de valami miatt nem lehetett(most nem írom le az okokat, orvosi dolgok miatt) és mégis várt rám, pedig kereshetne akárkit, mert nagyon sokan odavannak érte. Ha nem szeretne miért várna ennyit?:/

2011. márc. 8. 22:39
 24/36 anonim ***** válasza:
Akkor ugyanez forditva! Ha szeret,akkor miért hagyja,hogy te kielégitsd naponta többször is,ő meg nem okoz neked örömöt!?Hm?
2011. márc. 8. 22:44
 25/36 anonim ***** válasza:
Az orvosi dolgot meg nem értem,milyen orvosi dolog az,hogy müködik mindene,hiszen kielégited,de ő veled nem tehet semmit?Ez magas...
2011. márc. 8. 22:46
 26/36 anonim ***** válasza:

Azért mert minden alkalommal leszo..kielégíted orálisan... Tehát, ő megkapja, amit akar.

Persze én nem így gondolom(nem gondolom h csak kihasználna)... Nézd, szerintem tényleg felesleges volt feltenned ezt a kérdést :) Kaptál 2 jó tippet is, hogy mit tegyél, és azt mégsem szeretnéd..illetve megbeszélni sem szeretnéd... :) Ez van

2011. márc. 8. 22:46
 27/36 anonim ***** válasza:

ma 22:46

gondolom a kérdező lánynak volt orvosi baja... :)

2011. márc. 8. 22:49
 28/36 anonim ***** válasza:
Aham,igy már érthető,na de már mindegy,mert ugyis itt hagyott minket:)))
2011. márc. 8. 22:52
 29/36 anonim ***** válasza:
:))) Mi megtettünk mindent...
2011. márc. 8. 23:02
 30/36 anonim ***** válasza:
Végülis volt válasz bőven,ha még ezekből sem tud választani..:)
2011. márc. 8. 23:07
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!