Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el/utaljak rá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el/utaljak rá a barátomnak, hogy szeretném ha ő is kielégítene?

Figyelt kérdés

Szüzek vagyunk, még csak pettingelünk. Ő egyáltalán nem félős, 17 éves fiú. Tényleg nem félős/szégyenlős, sőt a kemény fiú kategóriába sorolnám. Épp ezért nem értem, hogy én rendszeresen kielégítem őt (van hogy találkozásunk során 3-4 óra alatt 3x is) de ő sose nyúl ott hozzám. Van hogy odakandikál a keze. És olyankor olyan jó érzés. De kb 3 másodperc és abba is hagyja. Pedig nagyon szeretném hogy folytassa. Olyan mint ha nem törődne velem. 3 oka lehet:

1. még eszébe se jutott

2. fél/ azt hiszi én nem akarnám

3. nem szeretné.

Hogy mondjam el neki? Inkább célzásból, mert nem szeretném nyíltam megmondani. Egyrészt jobb lenne ha magától jutna eszébe másrészt, nem akarom semmire se 'rávenni' csak ami neki jólesik. És odavezetni se akarom a kezét, mert valahogy én mégse vagyok olyan. Azt szeretném hogy ő csinálja. De nagyon szeretném.

Ötletek?

2011. márc. 8. 21:58
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:

1 nem szeret,kihasznál

vagy

2 nem tudja mit csináljon :) ha odakandikál a keze, sóhajts egy nagyot, vagy mond hogy lejjebb baby stb :) adj visszajelzést.

2011. márc. 8. 22:01
 2/36 anonim ***** válasza:
Ha odanyúl, tartsd ott a kezét.
2011. márc. 8. 22:02
 3/36 anonim ***** válasza:

:)) Amikor oda nyúl, akkor kapd el a kezét, és tedd oda magadnak..:) Vagy ha nem akarod megvárni, hogy odakandikáljon a keze, akkor csókolózás közben fogd meg gyengéden, de határozottan a kezét, és simán tedd oda a puncihoz gatyón keresztül... Ennyi :) Sztem vennie kell a lapot... Úgy látszik irányítani kell picit...rá kell vezetni a jóra :)))

23/n

2011. márc. 8. 22:02
 4/36 A kérdező kommentje:

Biztosan szeret, de mégse csinálja.

És pont ezt írtam, hogy nem szeretném ott tartani a kezét vagy oda tolni. :) Más ötletek?

2011. márc. 8. 22:03
 5/36 A kérdező kommentje:
lehet így lenne jó. csak utána kellemetlenül érezném magam miatta hogy én tettem oda a kezét :/
2011. márc. 8. 22:04
 6/36 anonim ***** válasza:
Hm.. Pedig sztem tényleg ez lenne a legjobb.. Mármint, sokkal jobban jönne így ki a dolog, mintha leülsz vele, és megmondod neki, hogy szeretnéd, ha kielégítene... :S
2011. márc. 8. 22:05
 7/36 A kérdező kommentje:
Persze hoyg jobban, csak valahogy úgy érzem hogy ha odatenném akkor feszengenék, és már én nem élvezném :/
2011. márc. 8. 22:06
 8/36 anonim ***** válasza:

Egyébként, sztem bolhából csinálsz elefáncsit :) Bocsi, h ezt írom... Mert sztem biztos jól esne neki, ha odatennéd a kezét... :) Ne szégyenlősködj, lehet meg fog egy kicsit lepődni rajta, de tuti nem lesz ellenvetése..sőőőt

Egyébként te tudod...hogy mit szeretnél és mit nem.

2011. márc. 8. 22:08
 9/36 anonim ***** válasza:

Nem, te csak megfogtad a kezét amikor már ott volt. Ez elvi különbség.

26/f

2011. márc. 8. 22:08
 10/36 anonim ***** válasza:
De emiatt miért feszengnél? :) Elmondod hány éves vagy?
2011. márc. 8. 22:09
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!