Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A homoszexualitás lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexualitás lehet divat? Bővebben lentebb.

Figyelt kérdés

Volt nem régen egy beszélgetésem egy lánnyal. A kiindulási alap az volt, hogy a bátyja az elmúlt hetekben vállalta fel nyíltan, hogy a férfiakhoz vonzódik.

Mire ő azt fejtegette, hogy bízik benne, hogy ez csak valami pillanatnyi elferdülés, és vissza fog találni a lányokhoz. Szerinte ez most divat, főleg bizonyos (művész) körökben.

Mire én azt a véleményemet fogalmaztam meg, hogy el nem tudom képzelni férfi létén, hogy valaki divatból kezd szexuális kapcsolatot egy másik férfi. Szerintem ez egy átlag férfi számára teljesen kizárt és visszataszító.

Bár mekkora divat is lenne a homoszexualitás, akkor sem tudnám elképzelni, hogy egy másik férfival bárminemű, intim kapcsolatba kerüljek.

Szerintetek egy férfi, divatból túl tudja tenni magát férfi mivoltán?

Megjegyzem nem ítélem el a homoszexuálisokat...

2011. márc. 7. 13:09
 1/5 Pedobearrr ***** válasza:
ki tudja. khm. melegnek khm kinézni évek óta divat.
2011. márc. 7. 13:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Egy dolog az öltözködés, vagy az hogy valaki azt híreszteli magáról hogy meleg.

És egy másik dolog, egy azonos nemű emberrel meztelenül az ágyon hemperegni...

Azt én is el tudom képzelni hogy valaki divatból, vagy feltűnés keltésből ezt híreszteli magáról...

2011. márc. 7. 13:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Persze lehet, hogy divatból de az nagyon látszik rajta. Én nem hiszem el, hogy egy heteró srác élvezi, ha fiúval csókolózik vagy meztelenül a testük összeér. Kizártnak tartom.

Persze volt már olyan ismerősöm, aki azt hitte magáról meleg és tényleg amikor oda kerül, hogy a másik fiúval kell is valamit csinálni, akkor becsődölt és rájött egyáltalán nem meleg.

2011. márc. 7. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Érdekes a kérdés...

Nem divatt lett csak az emberek többsége a mai világban bártabban fel tudja magát vállalni, tudja hogy nincs egyedül ezzel a dologgal.

Én onnan vizsgálnám meg a kérdést hogy nem lehetséges az hogy nagyon de nagyon sok ember képes érezni valamit a saját neme felé és meri is kipróbálni a dolgot...

én meleg vagyok de divatból nem járnék csajjal se sexelnék még ha a hetyóknál ez a "divat", remélem érthető mit is akarok ezzel mondani.

2011. márc. 7. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem a homoszexuális VÁGY lett divat - ez hülyeség. A vágya mindenkinek olyan, amilyen: hetero-, homo-, bi-, és még sokfajta szexuális lehet. Az viszont divattá vált, hogy beszélgetünk róla, érdeklődünk, fujjogunk, buzázunk, vagy támogatjuk "őket," imádjuk a melegeket, stb. azaz hogy sommás véleményeink vannak. A homoszeualitásról való beszéd lett divat, nem a homoszexuális vágy.
2011. márc. 7. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!