Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek elmondjam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam a barátomnak, hogy megcsaltam a legjobb haverjával?

Figyelt kérdés

Pénteken elmentünk a barátommal a szokott bulihelyünkre.

Ott voltak a barátai is.

A barátom egész este iszogatott nem foglalkozott velem, már lányokkal táncolt, én meg egyedül ültem, és oda jött hozzám az egyik legjobb haverja. Kimentünk beszélgetni és hát megtörtént, amink nem kellett volna...:(

Amúgy 3 éve együtt vagyunk a barátommal és együtt is lakunk, szóval most nem tudom, hogy mi lenne a legjobb!

2011. márc. 5. 18:48
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
68%
Nem a klasszikus egészségtelenre gondolt, hanem arra, hogy nem szeretitek egymást.Mégis mit akar egymástól két olyan ember, aki csalja egymást? Mert oké,én elfogadom, előfordul egyszer, de ha semmi megbánást nem érzel és ujjal mutogatsz rá, közben meg fogalmad sincs mit érzel a haverja iránt,az nem szerelem és nem is kapcsolat.
2011. márc. 5. 19:53
 22/34 A kérdező kommentje:

Igen, előfordult egyszer mindkettőnknél.

most itt biztos nem fogjátok bevallani, de kiváncsi lennék, hogy az ide írogatók közül, hány csalta meg már a párját!

És szerintem attól, szerethetjük egymást, hogy ezek a dolgok megtörténtek.

2011. márc. 5. 19:57
 23/34 anonim ***** válasza:
43%

De egy normális kapcsolatban még a gondolat sem merül fel a megcsalás terén, vedd már észre, hogy egy torz, illúziókkal teli kapcsolatod van. Hitegeted magad minden butasággal, meg a barátodra mutogatsz. Ha szeretnéd, akkor nem mutogatnál rá. Ha szeretnéd, akkor nem csaltad volna meg. És ez oda vissza igaz. Értékeld újra magadban, hogy mit szeretnétek egymástól először is.

"talán a barátjával több van köztünk mint vonzalom"

"És szerintem attól, szerethetjük egymást, hogy ezek a dolgok megtörténtek."

Most akkor mi is van? :D Kit szeretsz? A barátodat, vagy a haverját?

2011. márc. 5. 20:02
 24/34 anonim ***** válasza:
65%
Persze, hogy szerethetitek egymást, mindenki hibázik, én megbocsátanám a megcsalást, ha őszintén bánná. Te nem bánod a történteket,nem szereted a párodat. Aki ilyet tesz és szereti a párját az utána legszívesebben leköpné magát.
2011. márc. 5. 20:03
 25/34 A kérdező kommentje:
Drága! Olyan jó lenne, ha nem csak részleteket ragadnál ki és úgy kommbinálnál! Azt írtam, hogy lehet hogy több van köztünk, mint vonzalom, vagy nem, még nem tudom. Szóval nincs értelme itt a pro és kontrának, ha csak részleteiben nézed a dolgot!
2011. márc. 5. 20:07
 26/34 anonim ***** válasza:
Te kérdezted a véleményünket! Akkor miért szidod, aki elmondja, amit gondol? Nem azon vannak fennakadva, hogy megcsaltad, hanem azon, hogy nem bántad meg. Nem ismerünk titeket, a kapcsolatotokat sem, de abból, amit leírtál, egyértelmű, hogy számodra ez az egész kapcsolat nem jelent sokat...
2011. márc. 5. 20:32
 27/34 A kérdező kommentje:

szerintem nem szídtam senkit sem, úgy látom ez is olyan fogalom amiben nem értünk itt egyet sok mindenkivel. csak próbálom veletek megértetni a dolgokat és azt is, hogy én hogy érzek.

Nincs két egyforma ember, jönnne rá a válasz-talán jobb is! ezért is köszönöm a válaszaitokat!

2011. márc. 5. 20:35
 28/34 anonim ***** válasza:
48%

Kajakra itt kell megvitatni a személyes életedet?

De szerintem jól teted ,hogy megcsaltad.

ó,és még valami : Dug fől magadnak a piros kapszulát te mocsadék.

2011. márc. 6. 17:39
 29/34 anonim ***** válasza:
31%
Ne hallgass a sok frusztrált erkölcscsőszre, azzal szexelj akit megkívánsz, ez a természet törvénye, minden ami ezen túl van, az képmutatás és önbecsapás. Az, hogy eközben kivel osztod meg tartósan az életed, egy teljesen külön dolog, a kettőnek nincs köze egymáshoz.
2011. márc. 6. 20:30
 30/34 anonim ***** válasza:
53%
Persze lehet szexelni akárkivel, de akkor ne csapjon már be közben másokat. Erre való a szingliség, vagy a nyitott kapcsolat. Ha megcsalsz vkit sztem az a képmutatás, nem pedig a hűség.
2011. márc. 6. 20:38
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!