Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek elmondjam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam a barátomnak, hogy megcsaltam a legjobb haverjával?

Figyelt kérdés

Pénteken elmentünk a barátommal a szokott bulihelyünkre.

Ott voltak a barátai is.

A barátom egész este iszogatott nem foglalkozott velem, már lányokkal táncolt, én meg egyedül ültem, és oda jött hozzám az egyik legjobb haverja. Kimentünk beszélgetni és hát megtörtént, amink nem kellett volna...:(

Amúgy 3 éve együtt vagyunk a barátommal és együtt is lakunk, szóval most nem tudom, hogy mi lenne a legjobb!

2011. márc. 5. 18:48
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
77%
Első körben szégyellni magad. Én elmondanám, mert nem bírnék a szemébe nézni.
2011. márc. 5. 18:50
 2/34 anonim ***** válasza:
95%
Előbb magadtól kérdezd meg, hogy miért tetted, és mit szeretnél még a barátodtól ezek után? Az nem lehet indok egy megcsalásra, hogy nem veled foglalkozott éppen, és mással táncolt. Te akkor már vonzódtál ahhoz a sráchoz ezelőtt is, akivel megtörtént az aminek nem kellett volna. Vagy valami nagyon kisiklott nálatok, ami most jött elő. Lehet már régóta nem is szeretitek egymást, csak érzelmileg kötődtök egymáshoz. Ezeket megkéne beszélni és nem várni addig, amíg beüt a tuti.
2011. márc. 5. 18:52
 3/34 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy miért is kellene szégyelni magam mikor ő is megcsalt pár hónapja, csak ezt elfelejtettem leírni!

Nálam mondjuk a ribanc kicsit mást jelent! Hát akkor legyek az a te szemedben, könnyű mások fölött pálcát törni, még te is kerülhetsz ilyen helyzetbe, szerintem nem én vagyok az első se nem az utolsó aki ilyet csinál!

2011. márc. 5. 18:55
 4/34 anonim ***** válasza:
86%
És akkor miért kell visszavágnod, "ha te így, akkor én is" alapon? Miért adtál neki esélyt, ha van benned harag? Mert ezek szerint van, mert mégis megtetted. Szerintem hagyjátok egymást, szakítsatok, és mással kezdjétek újra, és gondolkozzatok el, hogy mit csináltatok rosszul.
2011. márc. 5. 18:58
 5/34 anonim ***** válasza:
22%
Ha még szükséged van arra, mit a barátod nyújt, akkor ne mondd el neki, végül is az, hogy kivel szexelsz az a magánügyed, semmi köze hozzá. Tartsd meg otthonra a fixet, és amikor jól esik, titokban szexelj másokkal(is), ez így természetes. Ha meg eleged volt a közönyös palidból, akkor költözz szét és utoljára vágd a képébe a sztorit.
2011. márc. 5. 18:58
 6/34 anonim ***** válasza:
Írj rám privátban,mondani akarok vmit :)
2011. márc. 5. 19:02
 7/34 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is volt egyszer egy pont ilyen ribanc barátnőm mint te. Ő is pont ezt művelte azzal a különbséggel, hogy a kollégámmal. Én szakítottam vele miután elmondta. El kell mondjad te is neki.
2011. márc. 5. 19:03
 8/34 A kérdező kommentje:
Olyan jó, hogy itt mindenki csak ribancozni tud, akkor ezek szerint itt mindenkinek makulátlan élete van! Gratu nektek! :)
2011. márc. 5. 19:06
 9/34 anonim ***** válasza:
80%

kedves kérdező

Nem azért ribancoztak le mert megcsaltad a párodat. Nem azt mondom, hogy ez nem elég nagy bűn, hanem az inkább a baj, hogy semmilyen megbánást nem tanusítasz. Azzal védekezel, hogy ő is megcsalt, hát lehet ő sem jobb nálad, de attól még te sem leszel jobb. Aki pedig azt írta, hogy maradj vele és közbe feküdj le másokkal is, na hát az egy érett gondolkodású valaki lehet...

2011. márc. 5. 19:21
 10/34 anonim ***** válasza:
74%

Kérdeztél valamit. Ne csodálkozz, hogy ezt gondolják rólad. Senki sem makulátlan, de azért elég ocsmány dolog a legjobb barátjával lefeküdni.

Viszont ha úgy érzed ezért nem kell szégyellned magad, akkor elképzelni sem tudom miért tetted fel a kérdést. Nyugodt szívvel a tükörbe nézel és a szemébe. Ez már a te lelkiismereted.

2011. márc. 5. 19:21
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!