Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam a barátomnak, hogy megcsaltam a legjobb haverjával?
Pénteken elmentünk a barátommal a szokott bulihelyünkre.
Ott voltak a barátai is.
A barátom egész este iszogatott nem foglalkozott velem, már lányokkal táncolt, én meg egyedül ültem, és oda jött hozzám az egyik legjobb haverja. Kimentünk beszélgetni és hát megtörtént, amink nem kellett volna...:(
Amúgy 3 éve együtt vagyunk a barátommal és együtt is lakunk, szóval most nem tudom, hogy mi lenne a legjobb!
A szégyenérzet nem is másoknak a jó kedvére szolgál, hanem belülről fakad. Én már szégyelltem magam, igaz nem ilyenért, de ha tudnád milyen érzés, amikor valamit rettenetesen megbánsz és nem tudsz rajta változtatni.. Ez a saját lelkedből kellene fakadjon, ha valaki olyat tesz, ami nem helyes, vagy amit nem gondolt át elég alaposan, rosszat mondott valakinek akár,szóval bármi, akkor érez ilyet.
Ha te nem érzed, akkor nem is tartod rossznak, amit tettél. Akkor pedig megint csak felmerül a kérdés,hogy miről beszélünk.
Szerintem jobb lesz ha elválnak útjaitok.Ő is megcsalt te meg "bosszúból" visszacsaltad,majd remélem egyszer rájössz hogy így aztán abszolút nem voltál jobb nála...
Ha meg nem írod le az egész sztorit, ne csodálkozz ha ilyen válaszokat kapsz.
Egyébként vannak akiknek nem ilyen egyértelmű hogy ha megcsalnak te is megcsalod a másikat..Egy ilyen adok kapokból szerintem jól nem lehet kijönni.
Olyan ki apróságokon tudtok fennakadni, hogy most leírtam-e a teljes storyt vagy sem, vicc.
Megbocsájtottam neki, hogy megcsalt, de én nem azért csaltam meg, hogy ezzel majd egálban leszünk, hanemmert valahogy így jött, talán a barátjával több van köztünk mint vonzalom, vagy nem. Ezt még nem tudom!
Az meg, hogy nem szégyellen magam, az csak egy dolog, és tudom, hogy belülről kellene, hogy fakadjon.
Ez nem csak egy dolog, ez kb. az egésznek a kiindulópontja.
Figyelj, ha te abszolút nem bánod,nem szégyelled a tetted, akkor miért vagy ezzel a sráccal? Csak húzod az idejét.
Miért lenne egészségtelen? Egyértelmű, hogy védekeztünk!
Az meg, hogy céltalan, már ne is haragudj meg, de ezt honnan is szűrted le? Azért, mert hogy volt megcsalás? Érdekes!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!