Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy újra szeressen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy újra szeressen?

Figyelt kérdés

Hello! 21 éves lány vagyok a párommal(18) két évet voltunk együtt, és most szakított egy 14 éves lány miatt velem, nagyon szenvedk, ráadásul a lány jó barátom volt, és közelemben lakik, így látom napi szinten!

Visszaszeretném kapni a volt párom, mert nagyon szeretem, és nem tudok rá haragudni!

Azt mondta, később lehet majd újra összejövünk, de én nem bírok várni!! Kicsit molett vagyok és próbálok fogyni is, de azzal eddig nem volt baja, szakítás óta már kórházban is voltam...és ráadásul a brutális, hogy 7 hetes terhes vagyok és nem foglalkozik vele! Lassan el kell döntenem, mi legyen a babával:( segítsetek mit tegyek???

2011. márc. 3. 19:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja,hogy fogamzásgátló is bejátszott?Nem szóltam -.- Bocsi :) Akkor csak becsúszott :D Ennyire megbízható a tabi -.-
2011. márc. 4. 13:47
 12/13 anonim ***** válasza:

"és akkor két évig jó voltam neki így is?"- Lehet az utóbbi időben jobban elhagytad magad,és nem vetted észre\nem adtad meg neki az ágyban amire szüksége van,vagy kevésszer,és jött a tiniribi.Igazából ezen nemváltoztat,hogy egy kalap szart nem ér a tag,de abból is lehet tanulni hogy mért hagyott el.Az is lehet,hogy azért mert gyereked van-besokallt\megundorodott tőled,mittudomén.Bár ez a legkisebb problémád.Mármint a gyerek maga.Neked most CSAK a picire kell gondolnod,nincs időd taknyos pö-csökre.Jól mondom?

EGyébként én leülnék ezzel a sráccal,és megbeszélném vele mik a tervei.Ha semmilyen,akkor közölném ha a úgy döntök hogy megtartom,akkor a szülésig van ideje hogy meggondolja magát,különben nem látja soha a gyerekét!

2011. márc. 4. 13:54
 13/13 A kérdező kommentje:
kösziii, és azért a molett az nem azt jelenti hogy 120 kg vagyok! És nem a szexxel volt gond, csak sokat találkoztunk!
2011. márc. 4. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!