Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondolsz azokról a szülőkr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz azokról a szülőkről akik eldobják maguktól a gyereküket amikor kiderül, hogy meleg?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 15:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Hogy soha nem is szerették őt.

Te jó ég, olvastam mit írnak itt egyesek... Szóval szerintetek ez tényleg úgy megy, hogy mikor megszületik a fiad/lányod, már rögtön az orvos mellékel hozzá egy tájékoztatót, hogy az "Ön gyermeke homoszexuális" így te eldöntheted, hogy kell-e így vagy sem? Felneveled, szereted őt, miegymás, majd egyszer csak rájön, hogy valami nem stimmel vele, ő a saját neméhez vonzódik, és ezzel tisztában van, hogy kilóg a többiek közül, emiatt hatalmas lelki nyomás lesz rajta, fogalma sincs, kinek mondja el, mit kezdjen a helyzettel, végül ha erőt vesz magán, elmondja a szüleinek, akik ugye elvileg szeretik és a támogatásukra vár.

Aki ekkor komolyan képes kidobni/kitagadni/megverni és miegymás a saját gyermekét, az valójában soha nem is szerette, és nem méltó rá, hogy "szülőnek" nevezze magát...

2011. márc. 7. 16:43
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Az a szulo,aki ilyenre kepes,az nem szereti igazan a gyermeket es ugy gondolom meglehetosen onzo,mert nem a gyermeke boldogsaga erdekli,hanem a sajatja!Nezd,en hetero vagyok es van ket gyonyoru lanyom.Ha valamelyikuk bejelentene azt,hogy anya meleg vagyok,bevallom,nem orulnek neki,ugyan ugy,mint annak sem,ha kirabolnak egy bankot,vagy megbetegszenek!DE!Mivel ok nem kertek az eletet,en akartam oket en neveltem oket,felelos vagyok a sorsukert,felelos vagyok ertuk!Es ha oket egy azonos nemu boldogga teszi,akkor en is boldog vagyok,mert csak az szamit hogy boldog es kiegyensulyozott felnottek legyenek!Semmi sem szamit jobban,mint a lanyaim boldogsaga!

2011. márc. 7. 17:44
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Áh, én imádom a melegeket. Nem azért, én lány vagyok, de egyszerűen, annyira... Magam sem tudom XD egyrészt én megértem őket, nem csesztetem, mint a legtöbben, nekem ha meg fiam lesz majd azért sem szólok semmit. Egyszerűen természetesnek, és romantikusnak tartom.
2011. márc. 7. 19:39
 24/35 Lackaaa ***** válasza:
Támogatom
2011. márc. 7. 19:55
 25/35 anonim válasza:
Mindenkinek más a véleménye. Mindenkinak van joga véleményt alkotni, és minden szülőnek joga van ahhoz, h elfogadja e vagy sem a gyermeke nem identitását. Pl én elítélem azt, aki bántaná v elhagyná a gyermekét ezért. Én nem tenném, mert az én gyermekem, én hoztam világra és mindenben kiállnék mellette. Inkább legyen meleg/leszbi, minthogy 1 drogos iszákos bunkó. Attól független úgy nevelném, h ő legyen toleráns mások szellemi fogyatékosságával szemben. Az én legjobb barátnőm is transzszexuális, vis azóta már nő. És soha nem kívánhattam volna ien jó barátnőt. Főleg h ő sose beszélt kia hátam mögött, nem úgy mint a többi és mindig mellettem állt. Tarzannak meg: Gyökér bunkó!
2011. márc. 7. 20:03
 26/35 anonim ***** válasza:

a szülőnek az a dolga, hogy joban-rosszban kitartson a gyereke melett

nem csak akkor kell szülőnek lenni, emikor kellemes, vagy lehet kommandírozni a gyereket

2011. márc. 7. 20:15
 27/35 anonim ***** válasza:

majd ha a hetero mivoltod okán megvernek, beugatnak, leköpnek az utcán, akkor vonulgathatsz

egyébként meg mindenki saját mega kedvéért vonulgat fel. van pl. mopedes felvonulás is, sőt árpádsávosok is szoktak vonulgatni, néha meg egy k*rva nagy keresztel mászzkálnak emberek, meg egy mumifikálódott kézzel, azok, akiknek amúgy tilos a bálványimádás. ennyi energiával a homik is vonulgathatnak, ha a pedofiloknak szabad.

2011. márc. 7. 20:18
 28/35 ImRonin ***** válasza:
0%
Lőtték volna inkább le sörétespuskával...xD
2011. márc. 8. 11:09
 29/35 Anonymherceg válasza:
Az nem szülő
2012. júl. 19. 03:31
 30/35 anonim ***** válasza:

6-os hol vagy te kisebbségben, te hülye f@sz? egy demokrácia fokmérője az, hogyan bánik azokkal, akik eltérnek a fősodortól

menj ki és tüntess!

miért is?

milyen jogaidban korlátoznak téged?

megvernek ha kézenfogva mész vagy csókolózol az utcán a kedveseddel?

ismeretlenek trágár stílusban beszólogatnak?

mindenhol hülye heteróznak?

melyik jogod sérül te szerencsétlen? gondolkodj már mielőtt felböfögsz vmi hülyeséget!

2012. júl. 19. 12:35
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!