Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondolsz azokról a szülőkr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz azokról a szülőkről akik eldobják maguktól a gyereküket amikor kiderül, hogy meleg?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 15:20
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
17%
melyik apa örülne annak hogy meleg fia van?
2011. márc. 3. 15:25
 2/35 anonim ***** válasza:
22%
olyan életfelfogás. nem díjjazom, de nincs jogom beleszólni. plusz szégyeljék magukat. ők is hibásak. ha nem divatból meleg a gyerek, akkor a szülők is hibásak. főleg a génjeik.
2011. márc. 3. 15:31
 3/35 A kérdező kommentje:

"melyik apa örülne annak hogy meleg fia van?"

és mi a helyes reakció?

2011. márc. 3. 15:36
 4/35 anonim ***** válasza:
53%
amúgy, ha van melegfelvonulás, akkor heterofelvonulás miért nincs???
2011. márc. 3. 16:09
 5/35 A kérdező kommentje:

Mert nem lenne értelme! Az LMBT emberek hátrányos megkülönböztetése ellen van a melegfelvonulás.

[link]

2011. márc. 3. 16:12
 6/35 anonim ***** válasza:
23%

15:55-ös nagyon jól összefoglalta a lényeget.

Lassan már szükség lesz hetero felvonulásra, mivel mi leszünk kisebbségben. A TV műsorok meg egyfolytában árasztják magukból, hogy b*zinak lenni menő, a sok könnyen befolyásolható fiatal pedig elhiszi.

2011. márc. 3. 16:35
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Látszik, hogy az ide kommentelők 90%-ának nincs saját gyereke. Aki meg tényleg azt tudná tenni a saját gyermekével, amit leírt, akkor lehet, hogy nem a melegekkel van a gond...-.-

Én megbeszélném vele, hogy valóban ez-e az, amit szeretne, és ha komolyan gondolja, akkor miért ne? Mit tudok tenni ellene? Agyon mégsem verhetem...

2011. márc. 3. 17:32
 8/35 A kérdező kommentje:

lehet

:-)

2011. márc. 3. 17:41
 9/35 anonim ***** válasza:
100%

Elovastam az összes előttem kommentelő válaszát...hát...az a szülő,aki "tarkón lőné,savas kádba dobná stb." vagy "lapáttal még megtámogatná",az vajon mennyire szereti a gyerekét??Azt hiszitek,hogy a többségnek olyan könnyű elfogadni magát,h az lett,ami??

az én anyám "megtapasztalhatta" hogy milyen ez...én nem vagyok egyébként divatleszbikus..mindketten megszenvedjük,hogy az anyám szégyell engem és talán valamennyire magát is hibáztatja,hogy így alakult az Életünk..De nem tudok és akarok ezen változtatni..nem vagyok rá Büszke,hogy leszbikus vagyok (és szerintem a többségünk sem az rá) de Méltóságot azt szeretnék annyit kapni,amennyi a többi embernek jár alanyi jogon!

És a fő kérdésre visszatérve,hogy mit gondolok a szülőkről,akik eldobják a gyereküket azért mert meleg?Hogy még egyet rúgnak bele ezáltal,pedig így is nagyon nehéz elfogadni magunkat és felvállalni hogy EZ AZ ÉLETÜNK.

Pedig csak abban különbözünk,hogy máshogy/mással szeretjük az ágyban...

31/N

2011. márc. 3. 17:58
 10/35 Galambos Tarzan ***** válasza:
53%

Rengetegen azt prédikálják, hogy a melegeket el kell fogadni mert az egy teljesen normális dolog. Pedig NEM az!

Azért élünk, hogy szaporodjunk ha nyersen vesszük az egészet. A melegek nem szaporodnak (hála istennek) mivel képtelenek rá abból adódóan, hogy 2 ugyanazon nemű ember "közösül". Tehát NEM normális dolog és nem vagyunk kötelesek elfogadni mert undorító és torz dolog amit csinálnak. Ami már a biztosítékot is kiüti, hogy gyereket is örökbe fogadhatnak. Ennyit a melegekről.

2011. márc. 3. 19:17
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!