Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondolsz azokról a szülőkr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz azokról a szülőkről akik eldobják maguktól a gyereküket amikor kiderül, hogy meleg?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 15:20
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

De ha azt várják a melegek, hogy egyenlőként bánjunk velük miért feltűnősködnek felvonulással?

A kérdésre válaszolva: Nem szép dolog amit tettek, az ilyen nem szülő, de biztos vagyok, hogy megtalálod a helyed. :)

2011. márc. 3. 19:24
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
hát kívánom a sok értelmesnek, hogy legyen meleg a gyereke, és nem rosszat akarok, csak kíváncsi lennék, akkor mit írnának ide. nem tehet róla, ez így alakul, ahogy te sem tudod befolyásolni, amikor az agyad a farkad helyére tódul egy jó nő láttán, és feláll. Bocsánat a kifejezésért, de ez a sok elmeroggyant lehet, hogy csak így érti meg. nekem az a véleményem, hogy amíg nem hangoztatja, és nem hívja fel magára a figyelmet, a négy fal között magánügy, szülőnek sem sok beleszólással. az ő élete. nem kötelező szeretni a gyereket, de akkor ne legyen elvárás az sem, hogy utána ránk nyissa az ajtót.
2011. márc. 3. 20:22
 13/35 Galambos Tarzan ***** válasza:
21%
Lehet, hogy nem tehet róla de nem nehéz szerezni egy kötelet és ha célszerűen használja akkor jobbá teheti a világot legalább egy kicsit.
2011. márc. 3. 20:49
 14/35 A kérdező kommentje:

Galambos Tarzannak üzenem, hogy ismerkedjen meg a büntető törvénykönyv 168.§ tartalmával. Van egy bizonyos határ. Moderáld magad, abban a civilizációban amelyben élünk az emberi élet érték, és a jog nem teszi lehetővé, hogy ilyeneket mondjunk egymásnak, hogy szerezzen az ember egy kötelet és öngyilkosságot kövessen el.

Öngyilkosságban közreműködés

168. § Aki mást öngyilkosságra rábír, vagy ennek elkövetéséhez segítséget nyújt, ha az öngyilkosságot megkísérlik vagy elkövetik, bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

2011. márc. 3. 21:11
 15/35 anonim ***** válasza:

A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:49

Lehet, hogy nélküled is jobb lenne a világ. Mutass példát.

2011. márc. 3. 21:19
 16/35 anonim ***** válasza:
még hozzátenném tarzanom, hogy ha szaporodásra vagyunk teremtve, akkor lehet, hogy életedben csak 2-3 szor szexelnél, több gyereket nem tudnál eltartani. és nem vagyok meleg, mielőtt szóba kerülne, csak szerintem neked se több- se kevesebb.
2011. márc. 3. 21:21
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

aki a szaporodást hozza mind létszükséglet, annak üzenem, hogy számtalan házaspár van, ahol nem született gyerek mert nem akartak gyereket. élből 6-ot ismerek. szóval ezért ne szídd őket.

különben is nincs azzal gond, ha valaki meleg, ha ez nem látszik rajta és kulturáltan szobába zárva éli ki a magánéletét egy másik meleg fiúval. nem mindenki vonulgat. őket mindenki elfelejti. akik nem vonulgatnak ők nem divat melegek vagy nem tudom. ők tudják, hogy ez magányügy. nem kell reklámozni. ismerek meleg fiút. sőt az egyik a legjobb barátom. én örülök, hogy elmondta. és nem ítélem el emiatt. attól még pont olyan ember mint én.

L/19

2011. márc. 3. 21:57
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Hátborzongatóak ezek a válaszok. Én az ilyen szülőkről azt gondolom, hogy személyiségükben éretlenek, fogalmuk sincs arról, hogy mi a valódi szeretet és a szülő-gyermek kapcsolat lényege, emellett végtelenül önzőek és korlátoltak.

Nyilván a gyermekük nem azért lett meleg, hogy velük kib*sszon, és valószínűleg a gyermeküknek is nehéz ezt feldolgozni. Ha pedig egy szülő egy krízishelyzetben eldobja a gyerekét, az nem méltó a szülőségre.

2011. márc. 4. 08:21
 19/35 anonim válasza:
hogyha egy "meleg" hibas azert,mert az azonos nemuekhez vonzodik,akkor en is hibas vagyok azert,mert az ellenkezo nemhez vonzodom? hat nem hinnem,hogy ez akarat kerdese...kulomben is,homoszexualitas mindig volt es gondolom,mindig is lesz....csak azt nem ertem,miert kellene zavarjon engem az,hogy ki kivel szereti....az ilyen szuloket meg leutnem,mint macskat...eljek sajat eletuket,ne a gyerek eletet.
2011. márc. 4. 09:05
 20/35 A kérdező kommentje:
21:07 ez nem idevaló, semmi köze a kérdéshez amit te írtál, jelentettem a hozzászólást, remélem nemsokára törlik.
2011. márc. 4. 21:13
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!