Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Idióta férfiak! Mit tehetünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idióta férfiak! Mit tehetünk eze ellen? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Nem akartam általánosítani, pontosabban egyről lenne szó.

A barátnőm terhes lett védekezés mellett (nem megszakításos módszer, hisz az nem is védekezés). És a fiú meg kb egész nap ezt sorolja a lánynak:

Mit tettél? Miért nem mondtad hogy akkor van peteérésed? Tudod hogy ez milyen gondokat jelent majd? Tanulás mellett még gyereknevelés is? Én ezt nem bírom.

De arra nem gondol, hogy a lány mit érez, nem a fiúnak kellessz majd kihagynia a sulit, nem neki kellessz 9 hónapon át hordozni, ráadásul azzal fenyegeti, hogy elhagyja, és akkor majd magára marad a gyereknevelésben. Elvetetésről szó sincs. Az semmiképp. Szegény barátnőm már minden nap a szobájában sír, és nem tudja mit tegyen. Mit lehet ilyenkor tenni? Mert nagyon fél, hogy a barátja elhagyja, és egyedül marad a gyerekkel ( nem nevelhetik örökké a szülők sem a gyereket).

2011. márc. 2. 13:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
ha jól látom kedves kérdező problémád akadt azzal hogy nem oltjuk a pasit.. de nem ez volt a kérdésed.. egyébként mi nem sokat tudunk segiteni hogyha nem szeretné elvetetni.. hát tartsa meg vagy adja örökbe dehát ehhez nem kellünk mi.. :)
2011. márc. 2. 17:18
 22/32 anonim ***** válasza:
39%

Elképesztöek a válaszok! Totál le vagyok döbbenve! Itt ugysem lehetne elmagyarázni, hogy az abortusz miért bün és miért gyilkosság. Azt is felesleges részletezni, hogy a kisbaba aki megszületni akar mar 2 cm-esen is szopja a pici ujját. Azt is felesleges elmondani, hogy amikor ki akarják kaparni, vagyis lemészárolni, akkor menekül és fél. Anyához menekül, mert ö az egyetlen, akiröl a pici lélek hiszi, hogy megvédheti. Ezt lefilmezték. Azt is, hogy összeroppantják a pici fejét. Azt is, hogy a kicsi kéz leszakitva a teströl jön ki a méhböl. Azt is felesleges elmondani, hogy a lány abban az állapotban van amikor két lélek egy testben van, azaz áldott állapotban amikor megadatott neki az egyetlen isteni erö, az élet teremtésének ereje. Ez a csoda ami a nöt igazi növé teszi. Ki az igezi férfi ilyen esteben? Pö.csölni jökat azutan nem vállani azt amit tettem? Az minden de nem férfibecsület. Kisauto a zsebébe jár az ilyen sz.ar alaknak meg és átzavarni a másik szobába, a játszoba, hogy tologassa a játék autopályáján a matchboxait nem a szex. Nem a felnött szerelem! Az az érvelés, hogy az abortuszt pont erre talalták ki olyan csoka szájábó jön csak akit egy lánynak az anyja se..ggébe kellene elzavarni nem az ágyába engedni. Nyugodtan mondthatod ezzel az erövel azt is, hogy a megszületett gyereket bele lehet vági egy kukába nejlonszatyorba csavarva. Azokkal a fiukkal (nem fériakkal mert mi igazi fériak máshogy viselkedikünk) akik ilyen könnyen dobálóznak az abortusz szóval csak annyit tennék, hogy amikor a nöt "kaparják" akkor ugyan annyit kapartatnék belülröl monjuk a hugyhólyagból vagy a prosztatából. Esetleg a herezacskoból. OK küld a nöt az abortuszra, de ezalatt neked a mellette levö ágyon kell feküdnöd és ugyan azzal a késsel belülröl a heréidet kaprják.

Tudjátok te mi az igazi elcseszett élet 50 évesen? Az ha a nö meddövé válik és nem szülhet gyereket többé. Aki felcsibnálta és nem akarjka vállani a babát annak kötelezövé tenném, hogy ezt neki is vállani kell az esetlegese meddöséget.

Hogy egy igazi férfi miképpen viselkedik ilyen helyzetben az itt van leirva:

Tudod, hogy nincs bocsánat,

hiába hát a bánat.

Légy, ami lennél: férfi.

A fû kinõ utánad.

A bûn az nem lesz könnyebb,

hiába hull a könnyed.

Hogy bizonyság vagy erre,

legalább azt köszönjed.

Ne vádolj, ne fogadkozz,

ne légy komisz magadhoz,

ne hódolj és ne hódits,

ne csatlakozz a hadhoz.

Maradj fölöslegesnek,

a titkokat ne lesd meg.

S ezt az emberiséget,

hisz ember vagy, ne vesd meg.

Emlékezz, hogy hörögtél

s hiába könyörögtél.

Hamis tanúvá lettél

saját igaz pörödnél.

Atyát hivtál elesten,

embert, ha nincsen isten.

S romlott kölkökre leltél

pszichoanalizisben.

Hittél a könnyü szóknak,

fizetett pártfogóknak

s lásd, soha, soha senki

nem mondta, hogy te jó vagy.

Megcsaltak, úgy szerettek,

csaltál s igy nem szerethetsz.

Most hát a töltött fegyvert

szoritsd üres szivedhez.

Vagy vess el minden elvet

s még remélj hû szerelmet,

hisz mint a kutya hinnél

abban, ki bízna benned.

2011. márc. 2. 17:24
 23/32 anonim ***** válasza:
32%

Kedves kérdezö, én azon az oldalon vagyok ahol te vagy pedig férfi vagyok. A férfi korosztályból és nem a zsebemben a kisautom de már dugni szeretnék pancserekéböl.

Keves kérdezö, nálunk abortusz soha nem volt de volt spontán vetélés. Pontosan tudom, hogy a lélek amikor megérkezik a testben akkor az világít. És éreztem azt is amikor kialudt az a pici fény. A meg nem született gyerekek eljönnek álmunkban. Áll az ágyunknál és néznek minket.

2011. márc. 2. 17:28
 24/32 anonim ***** válasza:

Dehogy válaszoljak is a kérdésre.

A lány szülje meg a gyereket. Az is lehet, hoyg a fiu sirva fogja a kezébe a saját fiát lányát és a dolog el lesz rendezve. Ha viszont elhagyja akkor ugyis lesz valaki aki ugy fogja szeretni a gyereket és nöt mintha a sajat gyereke lenne. A nöt tisztelni szeretni fogja. Lesznek sajat gyerekeik is.

Emelett a biologiai apából 18 éven át (ha pedig a gyerek tanul akkor legalabb 23 éves koráig) az utolso fillért is sajtolja ki. Ha minimál béren lesz bejelentve és mégis látványosan gyarapodik akkor küldje a financokat és adoellenöröket.

2011. márc. 2. 17:38
 25/32 anonim ***** válasza:

A hüly.egyerekeknek akik abortuszt javasolnak itt van pár kép:

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 2. 18:06
 26/32 A kérdező kommentje:

Kedves aart!

Nagyon köszönöm a kimerítő válaszokat. Egyszer már láttam ilyen képeket, akkor is potyogtak a könnyeim. Teljesen melletted állok. Örülök, hogy akad ilyen férfi. Aki nem azt gondolja, hogy jajj abortusz, és el van minden rendezve. Mert az nem csak tesi, de még nagyobb lelki sebet okoz. És az is igaz, hogy ha picik is azok a babák, de már élnek, és éreznek mindent. Olvastam, hogy amikor olyan abortuszt választanak, mikor valami sómérgezéssel ölik meg a magzatot, akkor az a baba szörnyű fájdalmakat él át. Agyvérzés, bénulás, szívleállás... amit mi el sem tudunk képzelni! De nem tehet ez ellen semmit. Nem tehet, mert akire a legjobban számítana, vagyis az Anyjára, az cserbenhagyja. És magatehetetlenül várja a halált. Most, ahogy ezt írom, megint a pityergés kerülget. Szörnyű dolog az abortusz.

2011. márc. 2. 18:52
 27/32 anonim ***** válasza:
Szerintem is szörnyű dolog az abortusz. De sajnos azzal is számolni kell, hogy nem fogják együtt nevelni a gyereket. Nehéz jól dönteni, mérlegelni kell, hogy mennyire számíthat a lány a szüleire, nem kell-e tanulmányokat abbahagynia és a mekiben (McDonalds) dolgoznia kevés pénzért az élete hátra levő részében :(
2011. márc. 3. 10:03
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem kell abbahagynia a tanulmányokat, sőt... a mai oktatási rendszerben sok-sok plusz pontot jelent, ha valaki várandósan felvételizik. Az egyetemen különben sem kell minden órára bejárni, úgyhogy ilyen értelemben még GYES-re sem kell mennie az anyának, mert meg tudja oldani, hogy tanul, s közben gyermeket nevel.
2011. márc. 3. 12:27
 29/32 anonim ***** válasza:
Én az utolsó hozzászólónak válaszolnék. Igen, meg lehet oldani, hogy tanul, közben meg gyermeket nevel, de nem egyedül. Én megszakadnék, ha az egyetem mellett még gyermeket kellene nevelnem. Lehet, hogy ez egyes zseniknél vagy büfészakos bölcsészeknél működik, de én beleroppannék, az egészen biztos.:S
2011. márc. 3. 22:52
 30/32 anonim ***** válasza:
a legegyszerűbb megoldás az abortusz lenne, olyan nő ne vállaljon gyereket, aki nem tudná egyedül is felnevelni.
2011. okt. 28. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!