Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Idióta férfiak! Mit tehetünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idióta férfiak! Mit tehetünk eze ellen? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Nem akartam általánosítani, pontosabban egyről lenne szó.

A barátnőm terhes lett védekezés mellett (nem megszakításos módszer, hisz az nem is védekezés). És a fiú meg kb egész nap ezt sorolja a lánynak:

Mit tettél? Miért nem mondtad hogy akkor van peteérésed? Tudod hogy ez milyen gondokat jelent majd? Tanulás mellett még gyereknevelés is? Én ezt nem bírom.

De arra nem gondol, hogy a lány mit érez, nem a fiúnak kellessz majd kihagynia a sulit, nem neki kellessz 9 hónapon át hordozni, ráadásul azzal fenyegeti, hogy elhagyja, és akkor majd magára marad a gyereknevelésben. Elvetetésről szó sincs. Az semmiképp. Szegény barátnőm már minden nap a szobájában sír, és nem tudja mit tegyen. Mit lehet ilyenkor tenni? Mert nagyon fél, hogy a barátja elhagyja, és egyedül marad a gyerekkel ( nem nevelhetik örökké a szülők sem a gyereket).

2011. márc. 2. 13:27
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Abortusz...
2011. márc. 2. 13:30
 2/32 anonim ***** válasza:

jah.. ha 1 ik fél nem akarja akkor ... ink ne

jobb lesz a agyereknek is én apa nélkül nőttem fel és szar

2011. márc. 2. 13:31
 3/32 A kérdező kommentje:
Nem, ahogy már írtam, mondta hogy arról szó sincs.
2011. márc. 2. 13:31
 4/32 anonim ***** válasza:
64%
vetesse el a gyereket !! ha már volt ilyen h peteéréskor dugott válalja a felelőséget!!!!!
2011. márc. 2. 13:32
 5/32 anonim ***** válasza:
Hát, ha az abortusz semmiképp, akkor még egy gyerek, aki nyomorúságos, sz*r életet élhet, hála a sokeszű anyjának!!!
2011. márc. 2. 13:42
 6/32 A kérdező kommentje:
MÉGEGYSZER MONDOM, HOGY VÉDEKEZTEK. DE EGYSZER KÉTSZER ELŐFORDUL.
2011. márc. 2. 13:56
 7/32 anonim ***** válasza:
Mivel én abortusz-ellenes vagyok, ezért csak és kizárólag azt tudom mondani, hogy tartsa meg a babát. Hány éves a lány?
2011. márc. 2. 13:57
 8/32 A kérdező kommentje:
18. Egyébként meg hogy-hogy a lányra összehordotok mindenféle hülyeséget, hogy ő a hülye, vállalja a felelősséget, de akkor a fiút miért nem ócsároljátok? Ő szent?
2011. márc. 2. 13:58
 9/32 anonim ***** válasza:
0%
Szüld meg, aztán dobd gyorsan el! Barom!!!!! Azután akaszd fel magad! Ba-rom, ba-rom és mégegyszer Ba-rom!!!!
2011. márc. 2. 13:59
 10/32 anonim ***** válasza:
Szinte biztos vagyok benne, hogy a srác nem lesz a lány férje, de abban is szinte biztos vagyok, hogy lesz apja a gyereknek, tehát lesz férje a lánynak, nem kell olyasmitől tartani, hogy egyedül marad a gyerekkel. A srác pedig fizetni fogja a gyerektartást, egészen a gyerek 18 éves koráig.
2011. márc. 2. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!