Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Mennyire megengedett/zavar titeket ez? (bővebben lent)
Ha a barátnőtök megöleli, megérinti a barátait (főként itt a fiú barátokra gondolok)
Tehát,ha megbízol benne ,és tudod,h nincs okod féltékenykedni,akkor mennyire megengedettek az ilyen gesztusok a fiú barátok irányába?
Nagyon zavarna titeket? És,ha igen,miért?
Vagy ,ha esetleg tapasztalatotok is van,írjátok le nyugodtan.
Köszi előre is.
Most megbízom benne, vagy sem?
Bizonyosan van egy határ, de ez - ha együtt vagyunk pl. hárman - akkor a lány szeme sok mindent elárul.
Érintés alatt azt értem,ha például beszélgetés közben megsimogatja a másik hátát,vagy megérinti a kezét.
Szerintem ez nem mutat túl a kedves emberi gesztuson,csak éppenséggel az emberek már nem érnek egymáshoz és sok kapcsolat túl felszínes.
Első vagyok..
Amúgy szerintem ez totálisan egyénen múlik, van, aki számára az érintés fontosabb és kifejezőbb "szeretetnyelv", mint mások számára (nekik ez lehet ajándék, vagy közös idő, vagy kedves szavak, vagy apró szívesség is akár).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!