Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit történt a párommal? Már nem kíván annyira vagy ez
természetes?
Figyelt kérdés
Az utóbbi jópár hónapban előfordul, hogy esténként ő álmos és inkább alszik, ezzel nem is lenne gond, de nem alszunk minden éjjel együtt, egyre gyakrabban fordul elő, és kapcsolatunk elején (16hónapja vagyunk együtt) ilyen nem fordult elő egyszersem. Az utóbbi időben azonban egyre többször. Régen, ha én akármilyen álmos voltam, akkor sem aludtam. 25 éves, nem az alvást kellene előnyben részesítenie, ha látja, hogy én lelkes vagyok és nem aludni szeretnék. nekem tényleg nem lenne vele akkora problémán, de régen ilyen nem volt és mi van, ha már megunt vagy ilyesmi? Nem akarom, hogy ellaposodjon a kapcsolatunk, ott még nem tartunk. Vagy ez természetes?
2009. febr. 17. 07:39
1/8 anonim válasza:
Ja, végülis ha összeesik a fáradtságtól, mert neadjisten dolgozik első dolga lesz kiszolgálni az igényeidet. ha ez mindennapos akkor párkapcsolati probléma, de már a hozzászólásodból kiderül ki az aki inkább ragaszkodik a másikhoz.
2009. febr. 17. 08:34
2/8 anonim válasza:
Szerintem próbálkozz azzal hogy (hülén hangzik) újra elcsábitod. Mi 14éve vagunk egütt és nagyon sokszor volt ilyen holtpont. Ilyenkor mindig vettem egy egy új szexi darabot és egy kis hastánc, sztriptiz stb próbálkoztam és bejött pedig az én párom is napi 10 órát dolgozik. Nem tudom mennyire öltözködsz nőiesen, de ez is sokat számit mert hát kinek van kedve egy lepukkant illetővel lenni. Tudod ha már az este folyamán felizgatod, akkor esze ágában sem lesz elaludni. De ez nem azt jelenti hogy folyton tapizni kell(térjünk a lényegre) hanem egy kis popsi lejtés apróbb mozdulatok ami szexi. Persze azért néha hagyni kell egy egy nap szünetet, mert utána már monotonná válik. Pl egy egyszerű csábitás ha a vacsorát úgy eszed előtte hogy neki csak a szex jusson az eszébe róla, vagy a klasszikus egymást etetjük. Ha viszont esetleg ezek nem jönnek be akkor ott komolyabb probléma lehet.
2009. febr. 17. 09:13
3/8 anonim válasza:
Most le fognak pontozni, de mi lenne, ha megkérdeznéd tőle és akkor nem kellene komplikálni.
2009. febr. 17. 12:08
4/8 anonim válasza:
Szerintem nem természetes, de benne van a pakliban, hogy uncsi már számára a szex. Próbáljatok ki új dolgokat. Pózok, helyszínek, játékok, jelmezesdi... Vagy próbálj meg masztizni előtte, szerintem nem hagyja hidegen :D
2009. febr. 17. 14:18
5/8 anonim válasza:
hat bizony massal is elofordul. kozel ket eve vagyunk egyutt, es eleinte reggel, delben este es meg ejszaka is sexeltunk. viszont az elmult ket honapban mindossze egy het volt, amikor `jo hangulatban` voltunk, es minden este egymasnak estunk, aztan azota tobb mint ket het telt el, es osszesen ketszer voltunk egyutt. azt mondta, h faradt (este 9-10 korul szokott hazajonni, es nagyon rossz a hangulat a munkahelyen es eleg sokat stresszel(ik)). viszont valentin napkor az volt a kifogas, h attol fel, h pont akkor fog megjonni. elofordult mar ilyen korabban, semmi baja nem volt, nem ertettem, miert most. uh siros hisztirohamban tortem ki, jol osszevesztunk. aztan masnap megbeszeltuk, kiadtuk mindketten, h kinek mi a problemaja a masikkal, es mivel tok jo hangulatban bekultunk, mar lett volna kedve sexelni, de kozben megjott, mig bekultunk, uh mar majd` megorulunk, de legalabb nincs veszekedes, es nincsenek hulye gondolataim, h nem szeret vagy ilyesmi. :)
2009. febr. 17. 14:50
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Igazából én besértődtem aznap este, és így már 2 napja csak duzzogunk, de megkérdeztem tőle, azt mondja, h csak fáradt volt.
2009. febr. 18. 21:48
7/8 anonim válasza:
ne duzzogj, az mindent csak rosszabbra fordit. en is duzzogtam, es azota is allandoan csak veszekszunk, mert mindig gomboc van a torkaban, h vajon most milyen hangulatban leszek, es eleve ingerulten jon haza, barmit mondok, o maskent hallja, es felhuzza magat. tegnap megbeszeltuk a dolgokat, es megfogadtam, h igyekszem turelmesebb lenni, es kevesebbet pampogni.nem akarom elvesziteni, o a mindenem, nem tudom elkepzelni az eletem nelkule, uh meg kell menteni ezt a kapcsolatot :)
Utolso voltam
2009. febr. 19. 10:42
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos, ha valamelyikünk megsértődik valami, ami azért szerintem előfordulhat néha, akkor napokig nem tudjuk megbeszélni a problémát, illetve a másikunk is besértődik.
De ezt megbeszéltük, h változtatunk ezen. csak ilyenkor van gond, amúgy minden rendben, csak néha előfordul egy kis besértődés, amit remélem, hogy a jövőben jobban tudunk majd kezelni. köszönöm a válaszokat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!