Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy 27 éves férfinek egy fél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 27 éves férfinek egy fél éves kapcsolatban hányszor "illene-kellene" kívánnia a szexet?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 20:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
27 évesnek? szerintem naponta lehet
2011. febr. 28. 20:33
 2/21 anonim ***** válasza:
Ez nem illem kérdése. Gondolom ez is egyénenként változik, de mivel ilyenkor még sok a tesztoszteron a szervezetben, az lenne a normális, ha naponta.
2011. febr. 28. 20:38
 3/21 anonim ***** válasza:

Ez a legnagyobb hülyeség, ami megy mostanában, hogy ennyiszer és ennyiszer illene kívánni a szexet és ha valaki nem eszerint a séma szerint működik, azzal már valami baj van.

A legjobb, ha a partnerével hasonlóak a szexuális igényei minden téren. Teljesen mindegy, hogy milyen időközönként szexelnek, csak mindketten elégedettek legyenek a minőséggel, a mennyiséggel és élvezzék.

2011. febr. 28. 20:39
 4/21 anonim ***** válasza:

Minimum hetente háromszor. Ha dolgozik, hajt, akkor érthető, ha nem minden este van ráizgulva a témára, de azért a heti három akkor is dukál.

Feltéve, hogy nem depressziós, nem szed gyógyszert, nincs valami komoly munkahelyi gondja, mert akkor érthető, ha a szex nincs a legelső helyen a gondolataiban.

2011. febr. 28. 20:39
 5/21 A kérdező kommentje:
a heti kettőt szinte ki kell erőszakolni...az első 1 hónapban napi 2x 3x, aztán hirtelen lecsökkent heti 2re...
2011. febr. 28. 20:41
 6/21 anonim ***** válasza:

Ekőzőekhez: persze, hogy a partnerek közös igénye, és nem "kell" kérdése, de azért csak vannak bizonyos átlagos számok...

Én harmincas férfi mellett kínlódtam mert soha, értsd tényleg soha nem kívánta, ezért érzékenyen érint a téma. Azért ha egy 27 éves férfi mondjuk kéthetente kívánja csak meg, ott valami nem OK- vagy a kapcsolattal, vagy a fickóval.

2011. febr. 28. 20:41
 7/21 anonim ***** válasza:
Ha igen, ha kezdetben intenzív volt a szex, most meg kierőszakolós, akkor lehet, hogy van valami a háttérben. Azért a fél év nem olyan hosszú idő, hogy már csökkenni kelljen a vágynak. És ami van, az ugyanolyan jó, mint kezdetben volt? Vagy minőségileg is rosszabb?
2011. febr. 28. 20:44
 8/21 A kérdező kommentje:
minőségileg?...hát in medias res...nincs előjáték, csak bele a közepébe
2011. febr. 28. 20:47
 9/21 anonim ***** válasza:

20:41

Nekem meg pont a heti kettő-három a tökéletes mennyiség. :)

2011. febr. 28. 20:51
 10/21 anonim ***** válasza:

az nagyon gáz.hát most vagyok 24 de ezek szerint már 16 évesen fejlettebb volt a szexkultúrám.

ha prostihoz mész ott van szó arról,h csak bele a közepébe.

2011. febr. 28. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!