Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megujjaztam a barátnőmet, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megujjaztam a barátnőmet, de nem ment el. Nemakartam tul erősen csinálni, mert még szűz. De hogyan érjem el hogy elmenjen? Honnan tudom g. pontos-e vagy szeméremajkas. Mit csináljak hogyan? Tippeket, tapasztalatokat, tudomány stb.

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 22:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát általában, remegés, sikoltás, megfeszül a teste stb v mindez együtt, egyénfüggő. De úgy is szól.
2011. febr. 28. 16:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt akarod hogy elmenjen? Nyissad ki az ajtot es mutass az ajtora hogy na akkor most menjel el!! Legyel szigoru es hatrozott..ha kerdoen nez akkor meg karomkodhatsz is hogy komolyan vegye..mondjuk menj a ........ satobbi..sertegesed akkor biztosan el megy sot lehet hogy vissza se jon.. nem tudom de gondolom erre gondoltal... remellem tudtam segiteni...De ha nem erre gondoltal hanem hogy elelvezzen akjkor nem azt kell kerdezni hogy mit csinaljak hogy elmenjen hanem hogy elevezzen..na persze ez most nem nyelvtan ora de ha nyelvtan ora akkor nyaljad ki es biztossan elfog elvezni.. es meg bent is marada szobaban....akkorlessz hogy kint is vagyok bent is vagyok!
2011. dec. 12. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!