Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megujjaztam a barátnőmet, de nem ment el. Nemakartam tul erősen csinálni, mert még szűz. De hogyan érjem el hogy elmenjen? Honnan tudom g. pontos-e vagy szeméremajkas. Mit csináljak hogyan? Tippeket, tapasztalatokat, tudomány stb.
Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 22:05
1/12 anonim válasza:
mi az h g-pontos vagy szeméremajkas?:D
2/12 anonim válasza:
próbáld ki :D majd kialakul melyik lesz a jobb :D
3/12 anonim válasza:
Sűrűn próbálgasd,gyakorolj rajta.Őneki is élvezetes,te pedig tapasztalt leszel ezen a téren.Később ez majd jól jön.
4/12 A kérdező kommentje:
Hüvelyesre irtama G-pontot.. de hogyan csináljam meg midnen ? Aztakarom hogy elmenjjen.
2011. febr. 27. 22:20
5/12 anonim válasza:
Szia! :) Az ujjazás nem csak azt jelenti, hogy felnyúlsz neki a hüvelyébe:) Sok lány sokkal jobban szereti, ha a csiklóját izgatják! Te is inkább azt keresd meg, és ott izgasd őt, szerintem úgy könnyebben el fog menni :) Csak kitartást hozzá :)
6/12 anonim válasza:
feküdjön, a középső és a mutató ujjadat dugd be tenyérrel felfelé és csinálj úgy mintha a hasát akarnád belülről megvakarni (hajlítsd be az ujjaidat) de ne az ujjaid mozogjanak hanem egész kezes mozgással. persze finoman. előtte ollóval vágd le szépen a körmöd. ha belejössz lehet vadabbul is ha jó neki. majd írd meg sikeres-e ez a technika nektek :)
7/12 anonim válasza:
Hát ha még szűz akkor elég kicsi az esélye h ezzel elmenjen.
Inkább a csikló orgazmus lenne jó neki.
8/12 anonim válasza:
Ne ujjazad, hanem orálisan elégítsd ki. Ettől biztosan elélvez majd;)
10/12 A kérdező kommentje:
És honnan tudom mikor emnt el ? Beleremeg,vagy elnyomja a kezem vagy ?:O
2011. febr. 28. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!