Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A sógornőm miért nem szégyenlős?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sógornőm miért nem szégyenlős?

Figyelt kérdés
Amikor náluk vagyok, simán előveszi a mellét, és megszoptatja a kisbabájukat. Csak akkor vonul félre, ha valaki, nem családtag is ott van. Tudom,hogy a szoptatásnak semmi köze az erotikához, de elég furcsa úgy beszélgetni, hogy közben látom a cicijét. Ráadásul elég nagy van neki. A bátyámat se izgatja, hogy az egész család látja a felesége melleit. Másnál így működik ez?
2011. febr. 26. 16:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a magyarok prűdek de szoptatós anyák se legyenek már annyira istennők oké? Ők is emberek akiknek sajnos nem sajnos tekintettel illik lenni a többi emberre. Ha van olyan ember és van ilyen, akit zavar, feszélyez ezen tevékenységük akkor legyenek oly kedvesek a szoptatós anyák és vegyék ezt figyelembe, akármennyire is büszkék a testükre. Nem az a lényeg hogy mire használják adott pillanatban a mellüket, hanem hogy mások erre nem kíváncsiak és zavarja őket (prűdek vagy ahogy tetszik), akkor is tekintettel kell lenni rájuk is. Ennyi az egész. Nem tudom mitől lesz több egy szoptatós anya mint a többi embertársa, hogy ne kelljen másra tekintettel lenni. Ettől még a szoptatás természetes és szükséges tevékenység marad, csak közben odafigyel az ember a másikra.
2011. márc. 3. 22:25
 22/23 anonim ***** válasza:

Muszáj hozzászólnom.Érdekes dolog ez.Anyaként írok.Nos, amikor szoptattam, hozzáteszem, csak így tudtam etetni, mert fejni nem tudtam(gátlódott a tejleadó reflex),ezért cumisüveg kizárva,szóval akkor teljesen természetes volt, hogy megetettem a lányomat-volt, hogy rokonok "előtt", sőt volt, hogy csak hátat fordítottam nekik és kész-társalogtunk tovább.Mondjuk sem apukám, sem a bátyám nem zavart-a nők meg végképp.Szóval bár elég zárkózottak vagyunk amúgy, ez természetes volt-különben meg mi látszik a mellből???A baba eltünteti a bimbót, a többi meg...Extrém hely még a strand volt, de ott is a baba takart, meg egy törölköző.Nem akkora ügy az.Amúgy, az a tapasztalat, hogy nincs olyan sok helyen megteremtve a helyzet ehhez-kár.

Azt javaslom, hogy javasolj a sógórnődnek vmi jó és kellemes helyet a szoptatáshoz, hátha veszi a lapot.Ha nem, akkor te lépj ki addig-de tényleg annyira zavaró ez?

Hozzáteszem, most nem gondolom annyira természetesnek, mint akkor-valahogy másképp működik olyankor az ember-hamarosan szülök-biztos megint természetes lesz.Legfeljebb majd megírom...:)

2011. márc. 3. 23:59
 23/23 anonim ***** válasza:
hát én hülyét kapnék ha egyszer leendő feleségem mindenki előtt előkapná és ugy etetné a gyereket. szerencsére még messze vagyok attól hogy házasodjak gyerekem legyen (remélem!:D), de hát semmilyen formában ne mutogassa másnak a cicijeit amig az én nőm addig ahhoz nekem vannak kizárólagos hozzáférési jogaim :P
2011. márc. 4. 00:23
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!