Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A sógornőm miért nem szégyenlős?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sógornőm miért nem szégyenlős?

Figyelt kérdés
Amikor náluk vagyok, simán előveszi a mellét, és megszoptatja a kisbabájukat. Csak akkor vonul félre, ha valaki, nem családtag is ott van. Tudom,hogy a szoptatásnak semmi köze az erotikához, de elég furcsa úgy beszélgetni, hogy közben látom a cicijét. Ráadásul elég nagy van neki. A bátyámat se izgatja, hogy az egész család látja a felesége melleit. Másnál így működik ez?
2011. febr. 26. 16:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
77%
Ne úgy nézz rá a mellére, mint egy vágykeltő testrészre, hanem egy fontos táplálék forrás a kisbabának.
2011. febr. 26. 16:49
 2/23 anonim ***** válasza:
14%
csinálj róla képet, aztán rakd fel napiszarra!
2011. febr. 26. 16:50
 3/23 anonim ***** válasza:
95%
Hát nem szégyenlős. Családban marad. Ki így,ki úgy.
2011. febr. 26. 17:15
 4/23 JulesM111 ***** válasza:
40%

"Ne úgy nézz rá a mellére, mint egy vágykeltő testrészre, hanem egy fontos táplálék forrás a kisbabának." nem apukaként erre nem sok esély van, hogy így lássa. Kérdezőnek jogos a "panasza".

Van egy pár ember, aki azt hiszi, hogy a szoptatás címén minden mehet, és mindki körülrajongja a cicit, és úgy tekint rá, mint szimpla táplálékforrás.

Kérdező, mondd el tesódnak, hogy téged ez zavar, kérdd diszkrécióra, hisz te is férfiból vagy :)

2011. febr. 26. 18:21
 5/23 anonim ***** válasza:
95%
hát engem is zavarna, már az is zavar, amikor valaki a metrón tök nyugisan előveszi a mellét, és szoptatja a gyerekét... nem erotika, de akkor is intim dolog, nem kéne mások előtt csinálni. szerintem hivatkozz arra, hogy erotikától függetlenül zavar, hogy "rádtukmálja" az intim szféráját.
2011. febr. 26. 20:01
 6/23 anonim ***** válasza:
És ez nem is a legrosszabb eset! Az utcákon is manapság látni ilyent!
2011. febr. 26. 20:40
 7/23 anonim ***** válasza:
Még 10-20 év és mindenki azt kívánja bár ne venné elő!
2011. febr. 26. 21:15
 8/23 anonim ***** válasza:
Hát én már olyat is láttam, hogy valaki a buszon "táplálta" a gyerekét...érdekes volt, mitnemondjak :/
2011. febr. 27. 10:29
 9/23 anonim válasza:
100%

Engem nő létemre is zavar, fogalmam sincs ha oda kerülök hogy lesz gyerekem, ha lesz, akkor mit fogok csinálni, mert én nem fogom mutogatni csak a pici apukája láthatja ,még anyukámék sem.

Ez az én dolgom,attól a mellem még nem egy cumis üveg, hogy a pici eszik belőle...

2011. márc. 3. 18:41
 10/23 anonim ***** válasza:

A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 02-26 21:15

=))

2011. márc. 3. 19:48
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!